برگزای دوره آموزشی طبخ آبزیان در گرگان

دوره آموزشی طبخ آبزیان با پیگیری اداره کل شیلات استان در نمایشگاه هفته سلامت در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان ؛ اسمی سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان گفت: غرفه شیلات در این نمایشگاه که در حاشیه پارک شهر گرگان دایر است تلاش دارد مردم را با اهمیت مصرف آبزیان و شیوه‌های طبخ آشنا سازد.

وی ادامه داد: این نمایشگاه تا ۵ اردیبهشت برقراراست و علاقه مندان می‌توانند با حضور در غرفه اداره کل شیلات با روش‌های طبخ آبزیان مانند، پخت انواع غذا با ماهی و میگو بیش از پیش آشنایی پیدا کنند.

اسمی افزود: امروز نیز این نمایشگاهی هم در مرکز بهداشت شماره ۱، شهرستان آق قلا دایر است.

استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانواده می‌تواند تضمین کننده سلامت نسل حاضر و نسل‌های آینده باشد.

انتهای پیام/م
 

دوره آموزشی طبخ آبزیان در گرگان در حال برگزاری است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.