به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ؛ اسمی سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان گفت:
غرفه شیلات در این نمایشگاه که در حاشیه پارک شهر گرگان دایر است تلاش دارد مردم را با اهمیت مصرف آبزیان و شیوههای طبخ آشنا سازد.
وی ادامه داد: این نمایشگاه تا ۵ اردیبهشت برقراراست و علاقه مندان میتوانند با حضور در غرفه اداره کل شیلات با روشهای
طبخ آبزیان مانند، پخت انواع غذا با ماهی و میگو بیش از پیش آشنایی پیدا کنند.
اسمی افزود: امروز نیز این نمایشگاهی هم در مرکز بهداشت شماره ۱، شهرستان آق قلا دایر است.
استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانواده میتواند تضمین کننده سلامت نسل حاضر و نسلهای آینده باشد.
انتهای پیام/م
دوره آموزشی طبخ آبزیان در گرگان در حال برگزاری است