به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طی رأی گیری مخفیانه که صبح امروز در صحن شورای شهر تهران صورت گرفت، اعضای شورای شهر اسامی 7 نفر از افراد پیشنهادی خود برای تصدی شهرداری تهران را اعلام کردهاند.
اسامی این 7 نفر عبارت است از:
سیدمحمدعلی افشانی
انصاری لاری
محمود حجتی
حسینی مکارم
حناچی
حجت الله میرزایی
محمدابراهیم انصاریلاری یکی از گزینههای شورای شهریها برای تصدی پست شهردار در تهران است.
وی استاندار سابق بوشهر (مهرماه ۷۶ تا شهریورماه ۷۸)، استاندار سابق استانفارس (۸۰ تا ۸۴) و رئیس سازمان ثبت احوال ایران در دولت اصلاحات بوده است. انصاری قبل از انتصاب به سمتهای سیاسی، کارمند وزارت ارشاد بوده و همچنین مدتی نیز معاونت وزیر کشور را بر عهده داشته است.
محمود حجتی گزینه بعدی شورای شهری های اصلاح طلب برای شهرداری تهران است که در دولت یازدهم وزیر کشاورزی بود. در ۱۷ مهر ۱۳۳۴ در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد. پدر او حاج شیخ غلامرضا حجتی از علمای این شهر و مورد وثوق مردم بود.
وی دروس ابتدایی و دبیرستان را در نجف آباد به پایان رساند. در سال ۱۳۵۴ وارد دانشگاه کار یا همان دانشگاه صنعتی اصفهان شد و در رشته مهندسی عمران فارغ التحصیل شد.
با پیروزی انقلاب اسلامی وارد نهاد جهاد سازندگی کشور شد و پس از آن به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انجام خدمت کرد. با شروع عملیات اجرایی عظیم سد کرخه به عنوان مدیر اجرایی این پروژه تا زمان بهره برداری ارائه خدمت کرد و در دوره اول دولت اصلاحات از سال ۷۶ تا ۷۹ پس از اکبر ترکان به عنوان وزیر راه و ترابری معرفی شد، پس از او نیز رحمان دادمان وزارت را برعهده گرفت. او برای دوره دوم از سال ۷۹ تا ۸۴ به عنوان وزیر جهاد کشاورزی از مجلس رای اعتماد گرفت و تا پایان دولت در این سمت باقیماند. با آغاز کار دولت یازدهم، حجتی بار دیگر برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.
حسینی مکارم یکی دیگر از افرادی است که از طرف اعضای شورای شهر به عنوان یکی از گزینه های شهرداری معرفی شده است. مکارم دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری و اقتصاد برنامهریزی است و در کارنامه کاری خود سابقه کار در مدیریت اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۴ تهران، معاون اداری و مالی آموزش و پرورش تهران و مدیر کل مدارس شبه قاره هندو مدیرکل بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش را دارد.
وی در طول دولتهای نهم و دهم از آموزش و پرورش جدا و به سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران و پست بانک رفت و از آغاز دولت روحانی به عنوان معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری(معاون نجفی، سلطانی فر و احمدی فر) منصوب شد.
حسینی مکارم معلمی، مدیریت مدرسه، رئیس اداره منطقه، معاون مدیرکل، مدیرکل و غیره را در تجربه و کارنامه خود دارد.
وی همچنین سابقه کار در سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران را دارد و با آغاز کار نجفی به عنوان شهردار تهران، حسینی مکارم به عنوان معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران انتخاب شد و در حال حاضر با پذیرفته شدن استعفای نجفی به صورت موقت به سمت سرپرست شهرداری تهران انتخاب شده است.
پیروز حناچی گزینه بعدی شورای شهری ها برای تصدی پست شهردار تهران است و رساله خود را با عنوان «مبانی نظری مرمت شهری در شهرهای تاریخی ایران» دفاع كرد. وی عضو هیئت علمی و دانشیار دانشكده معماری دانشگاه تهران است.
حناچی دانشیار پایه ۲۳ است و تعداد زیادی مقاله را در زمینههای مرمت، مرمت بافتهای با ارزش شهری و روستایی و همچنین تجربیات مرمت شهری در ایران و جهان ترجمه کرده است. همچنین ترجمه کتابهای متعددی در زمینه میراث جهانی و تئوری مرمت با ترجمه حناچی از سوی موسسه چاپ و انتشار دانشگاه تهران منتشر شده است و مجلات علمی و پژوهشی داخل و خارج كشور است. وی همچنین اجرای تعداد زیادی از طرحهای پژوهشی دانشگاه را بر عهده داشته است.
سید محمدعلی افشانی متولداستان کهگیلویه و بویراحمد عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و استاندار فارس در دولت یازدهم است.
وی هم اکنون معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در دولت دوازدهم مشغول به کار است.
افشانی معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رئیس سابق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده.در سابقه افشانی معاونت استانداری استانهای کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و سمنان نیز به چشم میخورد.
حجت الله میرزایی، دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری، توسعه و برنامه ریزی و اقتصاد است.
میرزایی علاوه بر عضویت در هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، پیش از این معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل موسسه سیاست پژوهی صبا وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری بوده است.
در کارنامه میرزایی مشاوره، برنامهریزی و اجرای دهها پروژه در مناطق مختلف کشور با اهداف توسعه روستایی، شهری، صنعتی و سرمایهگذاری به چشم میخورد.
حسینی مکارم در بین ۷ کاندیدای شهرداری تهران، بیشترین رای را آورد.
انتهای پیام/
لطفا اسم و مشخصات نفر هفتم را نیز اعلام کنید