امیدرضا مشهدی مدیر اداره برق چابهار در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: اقدامات برای ساماندهی، توسعه و برقرسانی به روستا کمب آغاز شده به طوری که در ۶ ماه اخیر ٥٣ دستگاه ترانسفورماتور در حاشیه شهر چابهار نصب و این مناطق برقدار شده اند.
وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق تمامی تجهیزات و تاسیسات جدید را بر اساس طرح ساماندهی و اخذ حریم در معابر بازگشایی شده نصب میکند.
وی اظهار امیدواری کرد در صورت همراهی مردم، اعضای شورای اسلامی روستا، دهیاری و همچنین بازگشایی معابر تا پایان سالجاری عملیات ساماندهی و برقرسانی به طور کامل به اتمام برسد.
وی گفت: بیش از سه هزار پرونده اخذ انشعاب برقرسانی و ساماندهی اصولی روستای کمب شهرستان چابهار از چهار سال گذشته تا کنون تشکیل شده که برخی پروندهها ناقص است.
بخشدار مرکزی چابهار نیز اظهار داشت: بیش از ۵۶ هزار نفر که ۶۳ درصد از جمعیت شهر چابهار را شامل میشوند در مناطق کمب، مرادآباد، میرآباد، هوت آباد، جنگلوک، رمین، عثمان آباد و نوک آباد سکونت دارند.
عبدالطیف شیخ زاده با ابراز گلایه از کندی کار برقرسانی به روستای کمب و مناطق حاشیه نشین شهر چابهار اظهار داشت: اداره برق هر چه سریعتر مشکلات مردم در حوزه برق را مرتفع کند تا مردم بیشتر از این در گرمای طاقت فرسا و شرجی هوا در رنج و عذاب نباشند.
وی افزود: بیش از ۹۰ درصد معابر روستای کمب و مناطق حاشیه نشین بازگشایی و هیچ مشکلی برای نصب تیربرق و برقرسانی وجود ندارد.
وی گفت: بخشداری مرکزی، دهیاری، شورای اسلامی و قشرهای مختلف مردم همراه و همگام با مسئولان هستند و بیشترین همکاری را برای ارائه خدمات دارند.
وی ادامه داد: مردم ساکن در مناطق حاشیه نشین و روستای کمب به دلیل قهر طبیعت، خشکسالی و بی آبی از روستاها و شهرهای همجوار به اطراف چابهار کوچ کرده اند.
وی تصریح کرد: صبر و بردباری مردم و قبول زندگی در بدترین وضعیت و نبود امکانات اولیه نظیر برق، آب، طرح هادی، بهداشت و مدرسه قابل تحسین است و باید بعد از گذشت بیش از ۲۰ سال از حداقل امکانات نظیر نعمت برق بهرهمند باشند.
وی از اداره برق چابهار برای آغاز بکار برقرسانی به روستای کمب تشکر کرد و تسریع در برقرسانی و استمرار اقدامات تا ساماندهی کامل را خواستار شد.
بخشدار مرکزی چابهار همچنین حل مشکلات فضای آموزشی و بهداشتی مردم روستای کمب را خواستار شد و خاطرنشان کرد: بدون استثنا تمام مدارس روستای کمب در ۲ شیفت و هر کلاس ۴۰ تا ۷۰ نفر مشغول به تحصیل هستند.
شیخ زاده گفت: یک متر شبکه آبرسانی در روستای کمب و مناطق حاشیه شهر چابهار وجود ندارد و اداره آب و فاضلاب روستایی حتی با تانکر حاضر به آبرسانی به مردم محروم حاشیه شهر و روستای کمب نیست.
وی ساخت حداقل ۲۰۰ کلاس درس در مناطق حاشیه نشین شهر چابهار را خواستار شد و گفت: بخش مرکزی این شهرستان برای رسیدن به شاخصهای میانگین کشوری در زمینه آب، برق، راه، بهداشت، اجرای طرح هادی، فضای آموزشی، اینترنت و تلفن باید ۲۰ یا ۳۰ سال دیگر در انتظار باشد.
انتهای پیام/ع