علیرضا دهمرده در نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی سیستان و بلوچستان گفت: با این تعدادجوجه ریزی، بیش از ۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ تولید و به بتدریج به بازار مصرف سیستان وبلوچستان عرضه شده است.
وی ادامه داد: هم اینک ۳۱۵ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان با ظرفیت جوجه ریزی هشت میلیون و ۵۸۹ هزار و ۶۳۷ قطعه در هر دوره و توان تولید ۶۱ هزار و ۸۴۵ تن گوشت مرغ در سال مشغول فعالیت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزیهای صورت گرفته، با توسعه و تکمیل زنجیرههای تولید در استان و همچنین فعالسازی واحدهای تولیدی راکد به ظرفیتهای بالاتری در زمینه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دست یابیم.
وی تاکید کرد: برنامه ریزی شده با توجه به ظرفیت مرزی بودن سیستان و بلوچستان علاوه بر خودکفایی، به صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ به کشورهای همسایه نیز دست یابیم.