به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان سه شنبه شب در کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان اظهار داشت: با تلاش همه دستگاههای عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توفیقات خوبی داشته ایم که با توجه به حجم قاچاق کالا این میزان کافی نیست و باید از روشها و شیوههای نوین کنترلی و مبارزه استفاده کرد.
وی فروش سوخت به مرزنشینان تا شعاع ۲۰ کیلومتر را یک ضرورت در زمینه حمایت و افزایش سطح معیشت ۸۵ هزار و ۱۱۰ مرزنشین در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
وی افزود: با توجه به خشکسالیهای پی در پی و از بین رفتن زمینه اشتغال برای مرزنشینان سیستان و بلوچستان باید افزایش ۱۰۰ درصدی سهمیه سوخت مربوط به فروش مرزنشینان پیگیری شود.
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش قابل توجه میزان کشفیات انواع کالای قاچاق در این استان اشاره کرد و گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز مهمترین راه حمایت از تولیدات داخلی است که ارتباط مستقیمی با ایجاد اشتغال و افزایش سطح معیشت مردم دارد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به میزان واردات انواع دام سبک و سنگین در سال ۱۳۹۶ اظهار داشت: میزان تولید گوشت حاصل از واردات دام ۱۲ هزار و ۴۱۷ تن بوده که نسبت به سال ۹۵ افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است.
محمد شریف خالقی همچنین تغییر نوع سوخت کورههای آجرپزی و واحدهای تولیدی و صنعتی که دسترسی به شبکه گاز دارند را خواستار شد و تحقق این موضوع را در کاهش میزان قاچاق فرآوردههای نفتی بسیار مهم برشمرد.
در این نشست موضوعات مربوط به فروش سوخت مرزنشینان و برنامه ریزی برای مقابله با قاچاق سوخت و همچنین استفاده از روشهای نوین کنترلی مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
انتهای پیام/ع