مدیرعامل شرکت آبفا کردستان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز در استان کردستان وجود دارد، گفت: در سال ۹۶ در حدود ۵ هزار انشعاب ساماندهی و به مجاز تبدیل شده است.

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان، محمدحسین محمدی اظهار کرد: کردستان یکی از استان‌هایی است که در بحث ساخت و ساز‌های غیرمجاز در نواحی منفصل شهری و حاشیه‌ای با مشکلاتی مواجه است و به دلیل این که وضع آن‌ها برای الحاق به محدوده شهری نامشخص بوده و ارائه خدمات به این شهروندان دارای منع قانونی بود، شاهد برخی تخلفات بوده ایم.
 
وی ادامه می‌هد: باتوجه به این که آب جزو ملزومات و ضروریات زندگی است، بسیاری از این افراد که در این مناطق ساکن هستند، اقدام به ساخت و ساز‌های غیرمجاز کرده و به سمت استفاده از انشعابات غیرمجاز رفتند و بویژه شهر‌های سنندج و بانه و مریوان دارای بیشترین آمار انشعابات غیر مجاز بودند.
 
مدیرعامل آبفا کردستان در ادامه با اشاره به طرح ساماندهی و تعیین تکلیف این واحد‌ها خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب و برق و .. در مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان محترم مجلس رسید تا در راستای این قانون نحوه ارائه خدمت به مناطقی که الحاق شده و یا در شرف الحاق شدن به محدوده شهری هستند، تعیین تکلیف و انشعابات غیردائم و دائم برقرار شود و در حال حاضر نیز طرح ساماندهی انشعابات غیرمجاز در استان کردستان در دست اجرا است.
 
محمدی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز در استان کردستان وجود دارد و این در حالی است که در سال ۹۶ در حدود ۵ هزار انشعاب ساماندهی و به مجاز تبدیل شده است.
 
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان به نبود تأسیسات زیربنایی در سکونتگاه‌های غیر رسمی اشاره و تصریح کرد: قانون فوق الذکر در ۶ ماه اول سال ۹۶ به تصویب رسید و در ۶ ماه دوم همان سال، پس از ساماندهی تأسیسات زیربنایی، آغاز و اقدام به مشترک پذیری کردیم.
 
وی در ادامه به همکاری مردم در اجرای طرح ساماندهی اشاره کرد و گفت: مردم تاکنون همکاری خوبی را برای ساماندهی انشعابات داشته اند و به این امر رغبت دارند.
 
مدیرعامل شرکت آبفای کردستان با اشاره به دلایل اصلی روی آوردن برخی از شهروندان به انشعابات غیرمجاز عنوان کرد: بیشتر این قضیه به دلیل ساخت و ساز‌های غیر مجاز بوده است، زیرا اکثر این مشترکین در مناطق حاشیه هستند و مردم از طرح ساماندهی استقبال می‌کنند؛ ضمن آنکه خوشبختانه مردم به لحاظ شرعی و مذهبی نسبت به این مسئله که خدمات دریافت کنند و هزینه‌ای پرداخت نکنند، حساسیت خاصی دارند.
 
محمدی در ادامه عنوان کرد: این مناطق نیازمند ایجاد تأسیسات زیرساختی است که ما بتوانیم به آن‌ها ارائه خدمات کنیم و در مرحله اول باید تأسیسات تأمین آب و جمع آوری فاضلاب آن‌ها را ایجاد کنیم که بار مالی که بر ما از این محل تحمیل می‌شود، مبلغی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان است.
 
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: برای رفع مشکلات شهروندان این موارد را تقبل کرده و تمام زیرساخت‌ها را آماده خواهیم کرد.
 
وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود که ۱۰ درصد از پرت آب مربوط به انشعابات غیرمجاز باشد که شرکت آبفا کردستان سالانه در حدود ۱۴ میلیارد تومان در این حوزه زیاندهی دارد.
 
وی با تأکید بر برخورد با متخلفان عنوان کرد: بر اساس ماده ۴ قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب و برق و .. امکان واگذاری انشعاب به دارندگان انشعابات غیرمجاز قبلی وجود دارد؛ اما کسانی که از اجرای قانون پیروی نکنند، بر اساس ماده ۲ قانون به جبران خسارت و جزای نقدی و همچنین قطع انشعاب محکوم می‌گردند.

انتهای پیام/م

وجود بیش از ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز در استان کردستان

برچسب ها: آب ، بارش باران ، قاچاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار