رئیس کانون وکلای دادگستری گفت: بیکاری جوانان با افزایش ظرفیت آزمون وکالت حل نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عیسی امینی رئیس کانون وکلای دادگستری در نشست خبری که امروز(شنبه) برگزار شد، اظهار کرد: هر طرح و لایحه‌ای که برای بهبود سازمان در نظر گرفته می‌شود، انتظار می‌رود که توسط همان نهاد سازماندهی و کارشناسی شود.

وی افزود: تا امروز درباره طرح افزایش ظرفیت آزمون وکلا هیچ اطلاعاتی وجود نداشت، ضمن اینکه شنیدم مرکز مشاوران هم اطلاعی از این طرح ندارد.

رئیس کانون وکلای دادگستری گفت: همه آزمون‌ها و کنکور‌ها ظرفیت محدود دارند و درباره آزمون وکالت هم به همین ترتیب است، ضمن اینکه ظرفیت پذیرش آزمون وکالت، بر اساس نظر کمیسیونی متشکل از ۲ عضو از دادگستری و یک عضو از کانون وکلا تعیین می‌شود.

امینی بیان کرد: اتهام‌هایی به ناحق به کانون وکلا وارد می‌شود، اما واقعیت این است که با توجه به تعداد وکلای بیکار باید گفت که بیکاری با افزایش ظرفیت کانون حل نمی‌شود، بلکه از گروهی به گروه دیگر منتقل می‌شود.

امینی تصریح کرد: نیاز به طرح در این زمینه وجود ندارد و اگر نیازی هم باشد مربوط به لایحه استقلال کانون وکلای مرکز است که کارشناسی شده و با مشورت کانون وکلا تنظیم شده است.

وی گفت: ما قصد داریم با قوه قضاییه تعامل کنیم و این تعامل به معنای وابستگی نیست.

رئیس کانون وکلای دادگستری بیان کرد: ما قصد داریم راه جدیدی را با رسانه ها شروع کنیم. لطف رسانه در زمینه لایحه جامع وکالت را هرگز فراموش نمی‌کنیم. هدف ما تعالی کانون وکلا و دادگستری و در نهایت تعالی حقوق ملت است. قانونگذار ما شأن وکیل را هم شأن قاضی دانست و شأن رئیس کانون وکلا را هم شأن با رئیس دادگستری دانست.

امینی با تاکید بر اینکه با صحبت از عدالت دو نام قاضی و وکیل را به یاد می آوریم، ادامه داد: اگر به دنبال دادگستری موفق هستیم نیاز به وکیل مستقل داریم. ما می‌خواهیم وکیل را شجاع و سالم و متعهد تربیت کنیم. امروز بخش مهمی از حقوقدانان فاضل ما در بخش کانون وکالت هستند. به دادگستری این وعده را می‌دهیم که اگر وکیلی را خاطی معرفی کردند، به دنبال اجرای عدالت هستیم.

وی افزود: ما نیاز داریم که حاکمیت مثل گذشته به وکیل احترام بگذارد. لطمه به وکیل منجر به لطمه به دادگستری می شود. ما قصد داریم با قوه قضاییه تعامل کنیم و این تعامل به معنای وابستگی نیست. در این دوره از هیات مدیره حضور بیشتر جوانان که به معنای تغییر نگرش و تغییر مطالبات است را بیشتر شاهد هستیم. ما می‌خواهیم از جوانان استفاده کنیم و از فکر نو بهره‌مند شویم و به دنبال تقویت نقش حضور بانوان وکیل هستیم.

امینی با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها خاطر نشان کرد: ما می‌خواهیم معاهدات بسیاری را با محیط زیست و سایر ارگان‌ها داشته باشیم و کمک‌های بسیاری در این زمینه صورت گرفته است. اداره معاضدت در کانون فعالیت خوبی دارد. بخش عمده ای از اشتغالزایی در جامعه حقوقی را نهاد وکالت بر عهده گرفته است.

وی در رابطه با افزایش نرخ هزینه های دادرسی گفت: بین وظایف کانون وکلا و وکلا تفاوت وجود دارد، ما سعی داریم کمیته راهبردی بین کانون وکلا و قوه قضاییه را تشکیل دهیم تا تمام هزینه ها به قوه قضاییه تحمیل نشود.

امینی گفت: وکلا جزء شریف ترین اقشار جامعه هستند و تنها تخلفی که به برخی وکلا وارد است، دریافت حق الوکاله های زیاد است که این مورد به تمام وکلا وارد نیست.

انتهای پیام/

برچسب ها: آزمون ، قوه قضاییه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.