به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر توتفرنگی حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، گروه ویتامینهای B، اسیدفولیک، فیبر، پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر و قندهای طبیعی مانند گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و مالتوز است.
برای بررسی خواص دسر توتفرنگی با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص دسر توتفرنگی اظهار کرد: این دسر نقش موثری در سلامتی قلب دارد و به علت اینکه حاوی کلسیم است موجب استحکام استخوانها هم میشود.
وی درباره خواص دیگر دسر توتفرنگی بیان کرد: این دسر سرشار از آنتیاکسیدان است بنابراین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ دسر توتفرنگی تاثیر چشمگیری در افزایش انرژی بدن دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به زود هضم بودن دسر توتفرنگی افزود: مصرف این دسر به هضم بهتر غذا کمک شایانی میکند؛ دسر توتفرنگی موجب رفع یبوست هم میشود.
عظمایی یادآور شد: دسر توتفرنگی حاوی مواد مغذی بوده بنابراین برای جوانسازی و شادابی پوست موثر است؛ افراد نباید در مصرف دسرها زیادهروی کنند، زیرا افراط در استفاده از آنها موجب اسهال میشود.
خامه ۲۰۰ گرم
عسل ۶ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۴۰۰ گرم
پودر ژله توتفرنگی یک تا ۲ بسته
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
توتفرنگی چند عدد برای تزئین
-نخست توتفرنگیها را بشویید و با عسل داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره دربیایند.
-پودر ژله را به تدریج داخل آب جوش حل و صبر کنید تا سرد شود.
-محلول ژله را به پوره توتفرنگی و عسل بیفزایید.
- خامه را ۲ تا سه ساعت داخل فریزر بگذارید سپس آن را دربیاورید و وانیل و سه قاشق غذاخوری عسل را به خامه اضافه کنید و با هم همزن برقی خوب هم بزنید تا قوام بیاید.
-پوره توتفرنگی و عسل را کمکم به خامه اضافه کنید.
- دسر را در ظرفهای مخصوص بریزید و با چند عدد توتفرنگی روی آن را تزئین کنید.
-دسر را به مدت چهار تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا بسته شود.
انتهای پیام/