وی اظهار کرد: در تاریخ 15 مهر 96 به بیش از 30 نهاد مرتبط با خانواده نظیر امور زنان و خانواده، نهادهای فرهنگی و حقوقی و سایر افراد مکاتباتی شده است و دانشگاهیان خواستهاند تا این گروهها در بحث آسیب شناسی خانواده خدماتی را ارائه کنند اما در عمل مشارکت نهادها مقطعی بود و شاهد مشارکت فعال در این عرصه نبودهایم.
حیدری اظهار کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر که یکی از نهادهای مهم در بحث آسیب شناسی است با درخواست پانل تخصصی و جایگاه عرضه انتشارات با ما مشارکت داشته است اما به اعتقاد من سلامت روان خانواده و موضوع رفع آسیبهای خانواده در کنار مشارکت عمیق و عالمانه نهادهای اجتماعی و متولی در کنار خانواده پیش میرود.
رئیس پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی افزود: متولیان امر خانواده با سلایق فردی سیاست گذاری میکنند و از مشاوره دانشگاهی بهره نمیگیرند که در گامهای بعدی اجرا متوقف میشوند و مخاطبین در سیکل معیوب قرار میگیرند.
وی در پایان گفت: کنگره ملی آسیب شناسی خانواده و جشنواره ملی خانواده پژوهشی در صدد این است که به ارتقای دانش مخاطبان و پژوهشگران این عرصه بیفزاید و امیدواریم پژوهشگاهها در کشور به حالت کاربردی تبدیل شده و شاهد خانوادههایی سالم و جامعهای با نشاط باشیم.
انتهای پیام/