وی افزود: تبادل دانش و اطلاعات و پژوهش درحوزه خانواده امری حیاتی است که با بالا بردن سطح استانداردهای مقالات و ارائه پنلهای تخصصی میتوانیم در این حوزه گام برداریم.
موتابی افزود: مقالات خوب پژوهشی توسط پژوهشگران و علاقمندان حوزه خانواده به دبیرخانه هشتمین کنگره ملی آسیب شناسی و چهارمین جشنواره ملی خانواده پژوهشی ارائه شده است که امید داریم با تبدیل ایده به عمل گام اساسی در حوزه ارتباط خانواده و کاهش آسیبهای خانواده برداریم.
دبیر علمی هشتمین کنگره ملی آسیب شناسی خانواده اظهار کرد: توانایی نیروهای علمی برگرفته از نظرات پژوهشگران است واین نیروها میتوانند گام مهمی در ارتقای خانواده بردارند، امیدواریم سیاست گذاران حوزه خانواده نیز از مشارکت متخصصان دانشگاهی بهره مند شوند.
وی افزود: محورها و موضوعات هشتمین کنگره ملی آسیب شناسی خانواده و چهارمین جشنواره ملی خانواده پژوهشی موضوعات مربوط به خانواده و جامعه است که اگر متولیان امر خانواده در این حوزه مشارکت داشته باشند شاهد جریانات خوبی در موضوع خانواده خواهیم بود.
موتابی در پایان گفت: نظرات تخصصی و عالمانه متخصصان دانشگاهی در هر عرصهای راهگشای بسیاری از مشکلات است و امیدواریم در بحث آسیب شناسی خانواده و خانواد پژوهشی نیز شاهد تحقق پیدا کردن یافتههای پژوهشگران و ارتقای نظام خانواده و سلامت روان جامعه باشیم.
انتهای پیام/