محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیان داشت: پرورش دانش آموز فکور و پژوهنده به عنوان یک ضرورت اساسی در نظام آموزشی و از اهداف اساسی تعلیم و تربیت است که با برگزاری چنین جشنواره هایی تحقق پیدا می کند.
وی افزود: آموزش شامل بخش های نظری و عملی است و زمانی می توانیم در علم و صنعت موفق عمل کنیم که بخش عملی و پژوهشی آموزش ها را تقویت کنیم.
تقی زاده عنوان کرد: تقویت مهارت هایی نظیر مشاهده دقیق، روحیه کنجکاوی و پرسشگری و افزایش اعتماد به نفس در دانش آموزان و تقویت بینش پژوهشی و آموزش روش علمی از اهداف برگزاری جشنواره جابربن حیان است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی سبب افزایش اعتماد به نفس در دانش آموزان می شود.
وی لازمه توسعه شاخص های تمدن اسلامی را تقویت روحیه تحقیق، پژوهش و تفکر در میان دانش آموزان دانست و افزود: با تقویت این روحیه است که می توانیم ضمن پرورش خلاقیت و استعداد فرزندان این سرزمین، سهم ایران را در تولید دانش در علم و اقتصاد جهان افزایش دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تاکید بر تقویت بخش عملی و پژوهشی در دانش آموزان ،تصریح کرد: هم اکنون 40 پژوهش سرا در سراسر خوزستان در زمینه آموزش فعالیت های کارگاهی و علمی به دانش آموزان در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام/م