به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری، عضو مجلس خبرگان رهبری،ظهر امروز در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی هفته قرآن و عترت که در تالار شهید آوینی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، به بیان ویژگیهای قرآن و عترت پرداخت وگفت: در روایتی از پیامبر اکرم(ص)، بر جداناپذیری میان قرآن و عترت تأکید شده است، رسول گرامی اسلام(ص) مقصودشان این است که قرآن و عترت باید با هم باشند.
وی ادامه داد: برخی معتقدند اگر یک قانون مترقی در جامعه اسلامی وجود داشته باشد آن قانون مترقی تأمینکننده سعادت جامعه است، جمعی نیز معتقد هستند اگر قانونگذار و مجریان صالح در جامعه وجود داشته باشند میتوان سعادت انسان را تأمین کرد درحالیکه پیامبر اکرم(ص) یک امر سهضلعی قانون مترقی، مجریان صالح و تمسک مردم به قرآن و عترت را مطرح میکند.
امامجمعه قم بیان کرد: اگر جامعه قرآن و عترت را رها کرد، عین ضلالت و گمراهی در جامعه است به این معنا که قرآن و پیامهای هدایت گرایانه اهلبیت(ع) و عترت باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا سعادت جامعه تأمین شود.
وی با بیان مشترکات قرآن و عترت گفت: قرآن و عترت میراث ماندگار و یادگار پیامبر اکرم(ص) هستند، هر دو برخوردار از عصمت بوده و زمانی سعادت، قطعی است که هم قرآن و هم عترت برخوردار از عصمت باشند، همچنین قرآن و عترت هر دو واسطه آشنایی و معرف به خداوند متعال هستند.
امامجمعه قم با تأکید بر شناخت و معرف نسبت به اهلبیت(ع) عنوان کرد: معرفت و شناخت اهلبیت(ع)، محبت و اطاعت از اهلبیت(ع) سه وظیفه مسلمانان و شیعیان در برابر اهلبیت(ع) است که باید موردتوجه قرار گیرد همچنین در دفاع و نشر معارف اهلبیت باید سینه سپر کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری نخستین وظیفه انسان در برابر قرآن را فراگیری آن بیان کرد وگفت : بودجههای قرآنی باید به فراگیری قرآن اختصاص یابد، سابقاً مکتبخانهها بوده و در آن زمانی به فراگیری قرآن اختصاص مییافت اما امروز اینگونه نیست بنابراین بخشی از بودجههای قرآنی باید به فراگیری قرآن در میان نونهالان اختصاص یابد.
وی ادامه داد: اگر کسی توفیق پیدا کند باید اهتمام به حفظ آیات قرآن داشته باشد، بر اساس روایات قلبی که در آن قرآن جای گرفته باشد خداوند او را عذاب نمیکند.
آیتالله حسینی بوشهری یادآورشد: سرانه مطالعه در کشورمان پایین بوده و متأسفانه در حال حاضر نسل جوان را برای مطالعه کتاب تشویق میکنند، تیتر روزنامهای این بود که خدا نکند روزی کتابفروشیها به کباب فروشیها تبدیل شود، و بسیاری از کتابفروشیها در معرض تعطیلی هستند.
انتهای پیام/ ح