به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان در پانزدهمین اجلاس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شوراها به مانند یک خانواده هستند که باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی بیان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا خواستههای مردم را باید بر اساس قانون از مسئولان پیگیری کنند.
وی افزود: اعضای شورای اسلامی باید تلاش کنند تا با خلوص نیت برای مردم کار کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالیهای قریب به ۲۰ ساله در سیستان و بلوچستان شورای اسلامی این استان ترویج مدیریت مصرف آب را در میان مردم شهر و روستا در دستور کار خود قرار دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا از بطن جامعه هستند مردم را باید نسبت به مدیریت مصرف آب آگاه کنند.
محبی اظهار داشت: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا با خلاقیت باید به دنبال ایجاد درآمد و ثروت برای شوراها باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: مجوز هزار و ۷۷ دهیاری جدید اخذ شده که بزودی این دهیاریها در استان تاسیس میشوند.
باقر کرد اظهار داشت: با اضافه شدن این تعداد دهیاری شمار شوراهای روستایی سیستان و بلوچستان نیز به بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ شورا میرسد به طوریکه بیشترین شورای اسلامی روستایی کشور متعلق به این استان است.
وی تصریح کرد: ۱۹ شورای اسلامی شهرستان با ۹۵ عضو، ۴۲ شورای اسلامی شهر با ۲۲۶ عضو، یک شورای اسلامی استان با ۱۹ عضو و ۴۸ شورای اسلامی بخش با ۲۴۰ عضو در سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به حاشیه نشینی گفت: شهرستانهای زابل، چابهار، زاهدان، دلگان، نیکشهر و ایرانشهر با معضل حاشیه نشینی دست و پنجه نرم میکنند.
کرد اظهار داشت: به منظور رفع معضلات حاشیه نشینی باید از ظرفیتها و توانمندیهای شوراهای اسلامی شهر و روستا استفاده کرد، زیرا دولت به تنهایی نمیتواند در این زمینه اقدامات موثری انجام دهد.
وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا از نفوذی که در میان مردم دارند باید در زمینه بر طرف کردن معضلات حاشیه نشینی به مسئولان کمک کنند.
وی تصریح کرد: شهرهای زابل، سراوان، خاش، ایرانشهر و زاهدان به دلیل بافت سنتی که دارند دارای بافت فرسوده هستند که دولت برای ساماندهی حاشیه نشینی و بافتهای فرسوده برنامههای مدونی دارد.
وی ادامه داد: بدین منظور تعداد شهرداریهای سیستان و بلوچستان به ۴۳ مورد افزایش یافته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: به دلیل خشکسالیهای متوالی در این استان برخی از روستاییان مجبور به کوچ میشوند که نتیجه آن پیدایش روستای جدید و زوال روستای قبلی است.
کرد اظهار داشت: جابجایی روستا سبب میشود تا شاخصهای بهداشتی و آموزشی در این مناطق پایین باشد.
وی گفت: همچنین شهر بمپور از توابع ایرانشهر بزودی به شهرستان ارتقا میباید که این امر توسعه و پیشرفت این منطقه را بدنبال دارد.
رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: شورا نهادی بر خواسته از بطن مردم است و در واقع پل ارتباطی میان مردم و دولت محسوب میشود.
عبدالعزیز بلوچزهی اظهار داشت: شوراهای شهر و روستا نقش بی بدیلی در توسعه و عمران سیستان و بلوچستان دارند.
وی تصریح کرد: جایگاه شوراهای اسلامی شهر و روستا باید همواره مورد توجه مسئولان، مقامات دولتی و محلی قرار گیرد.
وی بیان کرد: توسعه و عمران در یک منطقه جز با همکاری و همدلی مدیران با شوراهای اسلامی شهر و روستا میسر نمیشود.
انتهای پیام/ع