علیرضا راهپیما، رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش تهران، در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره فعالیت مراکز غیرمجاز برای اخذ دیپلم، اظهار کرد: در این ایام از سال تبلیغات زیادی برای صدور دیپلم مطرح میشود بنابراین باید به این موضوع توجه داشته باشیم که این مراکز به طور قانونی فعالیت دارند یا خیر بر همین اساس هشدارهای لازم را به شهروندان میدهیم تا دقیقتر عمل کنند.
وی ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده فعالیت مراکز غیرمجاز برای اخذ دیپلم این موضوع را اطلاعرسانی کنند چرا که امکان شبیهسازی مدارک جعلی زیاد است و برخی مراکز با عناوینی همچون دیپلم آسان، دیپلم بدون حضور در کلاس با اولین فرصت برای دیپلم گرفتن فعالیت میکنند.
رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش تهران با تاکید بر اینکه شهروندان از شرکت در چنین مراکزی اجتناب کنند، گفت: مردم باید مطلع باشند صدور مدارک تحصیلی صرفا از طریق ادارات آموزش و پرورش و طی روند قانونی اجرایی خواهد شد و بهترین شاخص برای شناسایی مراکز قانونی مراجعه به مدارس دولتی و استعلام از آنها است.
راهپیما تصریح کرد: شهروندان میتوانند برای اطلاع دقیق از مجاز یا غیرمجاز بودن فعالیت مراکز اخذ دیپلم به قسمتهای مربوطه در ادارات آموزش و پرورش مناطق هم مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه سازوکار جدی برای جلوگیری از اخذ دیپلمهای جعلی در سطح وزارتخانه ایجاد شده است و کمیتههای تخصصی در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: برخورد جدی با جاعلان مدارک تحصیلی داریم و ضریب ایمنی مدارس ارتقاء پیدا میکنند.
رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش تهران با اشاره به اینکه بیشترین مشکل جعل مدرک را در شهر تهران داریم، گفت: این موضوع آسیبهای زیادی را به دارندگان این مدارک وارد میکند و باعث تحت تاثیر قرار گرفتن سایر مدارک تحصیلی و سوابق کاری آنها خواهد شد.
راهپیما در بخش دیگری از صحبتهایش درباره ثبتنام در مدارس فرهنگ، اظهار کرد: متقاضیان برای حضور در این مدارس تا پایان اردیبهشت ماه زمان ثبتنام دارند.
وی یادآور شد: حداقل معدل برای شرکت در این مدارس 17 در نظر گرفته شده است و باید مدارک اداری مربوطه برای ثبتنام را دانشآموزان پایه نهم داشته باشند.
انتهای پیام/