محمدی کارشناس اداره دامپزشکی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،گفت:مرغ هایی که در کشتارگاه ذبح می شوند با نظارت اداره دامپزشکی است و تمام موازین شرعی و اسلامی در نظر گرفته می شود.
کارشناس اداره دامپزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: توسط کارشناسان قبل و بعد از کشتار بازرسی ها صورت می گیرد تا مرغ سالم و عاری از هرگونه بیماری به دست شهروندان برسد.
محمدی گفت: شهروندان عزیز در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا بسته بندی ها توجه کنند و از خرید مرغ زنده جدا پرهیز کنند.
وی گفت: مردم عزیز در صورت مشاهده هرگونه مسائل بهداشتی و یا تخلف در حوزه دامپزشکی می توانند با شماره 1512یا سامانه پیامکی 100010001512ارتباط برقرار کنند.
گفتنی است 659 واحد صنعتی و سنتی تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه فعالیت می کنند.
انتهای پیام/ز