به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سالهای دور کشور متکی به محصولات خارجی بود و تنها راه تامین محصولات مورد نیاز واردات محسوب میشد که البته در این میان محصولات مبتنی بر دانش بیش از دیگر محصولات به کشور وارد میشدند .
رشد تدریجی پیشرفت دانش و فناوری در ایران باعث کاهش واردات محصولات کاهش یافت و جوانان در داخل کشور شروع به تولید محصولات های تک و دانش بنیان کردند و این پیشرفت تا جایی ادامه پیدا کرد که بسیاری از آنان به کشور های جهان صادر شدند در واقع این جوانان کشور بودند که با بهره گیری از دانش خود موفق به پاره کردن زنجیرهای تحریم شدند؛ آنها ایرانی ساختند که هیچ گونه تهدید و تحریمی نمیتواند سد راهش شود .
تحریم هایی که دولت های غربی و آمریکایی برای ایران تنظیم کردند تبدیل به فرصت هایی طلایی شد که حالا هیچ دانشجوی ایرانی از آن ترس و واهمه ای ندارد.
بیشتر بخوانید: خارج شدن ایران از برجام یعنی نابودی روح شیطان بزرگ
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص اقدامات اخیر دولت آمریکا و خروج از برجام و شائبه های تحریم محصولات ایرانی اظهار کرد: تحریمهایی که دولت آمریکا از آنها صحبت میکند هرگز جنبه رسمی ندارد.
وی ادامه داد: ما به این فضاسازیهای دولت آمریکا عادت داریم همانطور که گفتم این تحریمها رسمی نیستند و در سازمان ملل به تصویب نرسیده اند و تنها زمانی این تحریمها رسمیت مییابند که از دل سازمان ملل بیرون آیند و در چنین شرایطی میتوان این ادعا را پذیرفت.
ستاری با اشاره به خروج آمریکا از برجام و سخنان رئیس جمهور این کشور اظهار کرد: به طور قطع کاری که ترامپ رئیس جمهور دولت آمریکا انجام داده است بد عهدی و نقض بینالمللی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در خصوص کالاهایی که طبق ادعای رئیس جمهور آمریکا تحریم میشود، بیان کرد: در ساخت محصولات دانش بنیان ایرانی هیچ محدودیتی نداریم و از تمامی این محصولات حمایت خواهیم کرد و به طور قطع حمایتها بیش از پیش خواهد شد.
انتهای پیام/