به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ کامبیز گلشنی مدیر عامل شرکت کاوش و مخترع دستگاه ردیاب همه نوع مواد، شب گذشته در آئین رونمایی از این دستگاه گفت: این دستگاه برای اولین بار در جهان ساخته شده است و هیچ مشابه خارجی ندارد.
وی ادامه داد: با این دستاورد، شناسایی هر گونه ذخایر طبیعی و غیر طبیعی همچون معادن فلزی و غیر فلزی – منابع نفتی و آبی را تا فاصله ۴۲ کیلومتری سطح زمین و عمیقترین نقطه آب و خاک، امکان پذیر میباشد.
وی ادامه داد: در این سیستم به جهت بهره گیری از اثرات الکترواستاتیک و میدانهای دو قطبی الکتریکی، جهت یابی از پشت هر مانع طبیعی و غیر طبیعی امکان پذیر بوده و تحت تاثیر هیچ یک از نویزهای حاصل از دکلهای فشار قوی – ایستگاههای مخابراتی و انواع مسدود کنندهها قرار نمی گیرد.
گلشنی مخترع این دستگاه افزود: علاوه بر شناسایی بالقوه و منابع حیاتی در مناطق مد نظر کاربر، این دستگاه میتواند بعد از حوادث ناگواری، چون زلزله، سیل، ریزش بهمن، سقوط هواپیما. و... در شناسایی هر نوع هدف گمشدهای مثل لاشه و جعبه سیاه هواپیما، جسد انسان و ... کمک شایان و موثری داشته باشد.
وی افزود: یکی دیگر از کاربردهای این دستگاه، ممانعت از ورود و خروج مواد مورد نظر به صورت غیر مجاز، به داخل یا بیرون مجموعه هاست.
با توجه به نیاز مجموعههای متقاضی، این سیستم، کاربرد وسیعی در صنایع معدنی، نفتی، شیمیایی، دفاعی و کنترلی دارد.
گلشنی تصریح کرد: چنانچه تشکلهای همچون خانه صنعت و معدن و اتاق بازرگانی صنایع و معادن و ... با این شرکت همکاری نمایند برای بخش قابل توجهی از جوانان کشور در حوزه کاربردی این سیستمها اشتغال زایی ایجاد شده و در حوزه برون مرزی با عقد قراردادهای شناسایی انواع میادین نفتی، آبی، معدنی میتوان سود سرشاری را عاید کشور نمود.
متخصصین شرکت پویان کاوش، پس از ۸ سال تحقیق برای اولین بار در جهان به تکنولوژی ساخت انواع دستگاهای ردیاب مواد جامد و مایع دست یافتند این تکنولوژی منحصر به فرد و دارای گواهینامه ثبت اختراع بین المللی است.
انتهای پیام/ن.م
عمیق 42 کیلومتر را با عمق چاه های نفت، آب معادن و... مقایسه کنید.