به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛عینالله صالحی مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به مشکلات انتقال تکنولوژی به کشور اظهار کرد:واگذاری واحدهای نیروگاهی در دهه شصت بدون انتقال تکنولوژی صورت گرفته است و کشورهای صاحب این فناوری چندان به انتقال تکنولوژی راغب نبودند.
مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اشاره به تلاش های متخصصان برای دست یابی به فناوری نیروگاهی تصریح کرد: با احداث شرکت های نیروگاهی و تلاش متخصصان داخلی انحصار شرکت های خارجی، شکسته شده و خود کفایی در این صنعت بدست آمد.
وی با بیان اینکه خودکفایی کشور در صنعت برق ،کاهش وابستگی به کشورهای خارجی، جلوگیری از خروج ارز و اشتغالزایی را به همراه دارد،افزود:توانایی تعمیر تمام قطعات در داخل وجود دارد.
صالحی با اشاره به عدم تاثیرپذیری تحریم بر صنعت برق کشور تاکید کرد:امروزه با استفاده از نیروهای با تجربه و متعهد در صنعت برق کشور و ساخت تجهیزات و توربین های نیروگاه در داخل کشور این صنعت بدون تاثیر پذیری از کشورهای خارجی راه خود را ادامه می دهد.
وی با اعلام آمادگی برای رقابت با شرکت های خارجی ابراز کرد:با وجود دو دهه تحریم های اعمال شده بر کشور ،با تلاش متخصصان داخلی و اقدامات کارشناسی ،تعمیرات نیروگاهی توان رقابت با شرکت های خارجی مطابق استاندارهای روز بین المللی را دارد.
به گفته وی؛هزینه نگهداری و تعمیرات واحدهای تولید برق همزمان با افزایش تکنولوژی کاهش محسوسی داشته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی کشور با اشاره به خودکفایی در پره های توربیت،بخار و کمپرسورها بیان کرد:در گذشته با خرابی توربین یا پره های بخار به دلیل وابستگی به کشورهای خارجی،نیروگاه های برق دچار کاهش تولید می شدند که با خودکفایی در این حوزه توانایی خدمات تا ظرفیت ۸۰ هزار مگاوات وجود دارد.
وی افزود:در پی دستور العمل وزرات نیرو مبنی بر ممنوعیت واردات پره های توربین بخار از خارج کشور ۱۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی صورت گرفت.
صالحی در پایان با بیان اینکه عمده تعمیرات پیش از پیک مصرف به پایان رسیده است،گفت : تابه امروز 95 درصد تعمیرات نیروگاهی برق انجام شده است و تا اوایل خرداد و پیش از زمان پیک مصرف تعمیرات به اتمام میرسد.
انتهای پیام/