به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سه شنبه شب بود که دونالد ترامپ در حالی که ژست یک سیاستمدار را به خود گرفته بود، پشت تریبون مطبوعاتی کاخ سفید قرار گرفت و با لحنی طلبکارانه خروج رسمیش از برجام را اعلام کرد. اتفاقی که چندان هم دور از انتظار نبود و از زمان به قدرت رسیدن این فرد جمهوری خواه چنین پیش بینی وجود داشت که روزی میز برجام را برهم بریزد.
وی در سخنرانی خود بار دیگر کشورمان را به حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای متهم کرد و مدعی شد ایران همچنان به دنبال دستیابی به سلاحهای هستهای است. رئیسجمهور آمریکا در ادامه گزافهگوییهای خود گفت: ما شواهد غیرقابل انکاری داریم که نشان میدهد ایران درباره برنامه هستهای خود دروغ گفته است؛ مانند مدارکی که نخستوزیر اسرائیل ارائه کرد! ترامپ تا آنجایی پیش رفت که نشان داد "شعار مرگ بر آمریکا" آزار دهنده ترین شعار ایران در مقابل اقدامات ظالمانه اش است و گفت: ما اجازه نمیدهیم کشوری که "مرگ بر آمریکا" میگوید به مرگبارترین سلاح روی زمین دست پیدا کند!. همچنین در پایان سخنرانی اش اعلام کرد: من تا دقایقی دیگر فرمانی را امضا خواهم کرد که تمام تحریمهای هستهای را علیه ایران باز گرداند.
همان طور که رهبر انقلاب در صحبت هایشان پس از گزافه گویی های ترامپ بیان کردند این فرد تاجر حداقل ده دروغ بی اساس را در حدود نیم ساعت سخنرانیش علیه ایران مطرح کرد، بنابراین هر ایرانی که پای صحبت های این یانکی غربی نشسته بود احتمالا برای یک لحظه ام که شده در اعماق وجودش انزجاری علیه آمریکا را حس کرد و مترصد فرصتی بود تا غریو مرگ بر آمریکا را رساتر سر دهد و حداقل کمی از آتش خشمش نسبت به رفتار غیر دیپلماتیک و خصمانه آمریکا فروکش کند. نماز جمعه زمان و مکان مناسبی بود تا ایرانی خودی نشان دهد و تعهد خود به شعار مرگ بر آمریکا را استوارتر از همیشه به نمایش بگذارد. در واقع نماز جمعه پس از شب سه شنبه رنگ سیاسی تری به خود گرفت تا خواست دقیق و مشخص مردم به گوش مسئولان برسد.
ظهر جمعه شد و پس از پایان نماز، مردمی که برای ادای تکلیف دینی خود به دانشگاه تهران آمده بودند تصمیم گرفتند تکلیف خود را به لحاظ سیاسی نیز به جا بیاورند، بنابراین با خروش خود و با فریاد صد باره شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل با اتکا به رهنمود های رهبر خود راه حق را در مقابل زورگویی های جبهه غرب نشان دادند و بی اعتمادی و مقاومت را تنها مسیر درست معرفی کردند.
اگر از این موضوع بگذریم که جای برخی مسئولین برای همقدم شدن با مردم خالی بود و آنها باید در چنین برهه حساسی در صف مقدم می ایستادند و همنوا با کسانیکه طعم تحریم و دلار 7000 هزار تومانی را با تمام وجود خود لمس کرده اند شعار مرگ بر آمریکا را سر می دادند، روزه سکوت برخی طیف های خبری جای علامت سوال بزرگی داشت. روزنامه هایی که با بی اعتنایی به این تظاهرات ها حتی زحمت انعکاس حداقلی آن را نیز به خود ندادند. مردمی که روز جمعه به خیابان ها آمده بودند حرف و هدفشان این بود که ما همچنان پای انقلاب ،امام و رهبر خود ایستاده ایم و با اتکا بر ما دیگر میز مذاکره را انتخاب نکنید، یا حداقل به پشتوانه ما به هر امتیازی تن ندهید.
شاید خوب بود که روزنامه های اغماض کار طیف اصلاح طلب از همین موضوع حداقل حربه خوبی برای غربی ها می ساختند که مردم ما آنچنان هم که شما می گویید از تحریم هراس ندارد و مرد میدان جنگ هشت ساله با نداشته هایشان هستند، لذا شعار مرگ بر آمریکا همچنان ادامه خواهد داشت و آیندگان نیز به آن پایبند خواهند بود. همین موضوع می توانست هشداری بری اروپایی ها باشد تا در معادلات پس از آمریکایی خود در مقابل ایران حساسیت بیشتری را به خرج دهند.
برای مثال روزنامه آرمان با وجود تظاهرات روز جمعه علیه بد عهدی آمریکا ترجیح داده است مسائل منطقهای را مورد توجه قرار بدهد و تیتری با عنوان "تله جنگ جولان" را برای صفحه نخست خود انتخاب کند که مبادا جنگی در منطقه شکل بگیرد و خروج آمریکا از برجام را تله برای شروع جنگ با رژیم منحوس اسرائیل می داند و گوشه ای از صفحه نخست خود را به عصبانیت اروپایی ها از آمریکا اختصاص دهد. آیا جای سوال نیست که همین درون هراسی ها ازجنگ ، دوسال پیش میز مذاکره برای برجام را مزین کرد ؟ و عبارت جالب "برجام سایه جنگ را از سر ما دور کرد را از درون ذهن برخی سیاست مداران به آوا تبدیل کرد؟جنگ چه با برجام و چه بی برجام عجب جمله و معادله بی محتوایی.
و یا روزنامه آفتاب یزد خود لازم دانسته در بلوای موجود سیاست خارجی، افتخار آفرینی بانوان فوتسالیت کشورمان را انعکاس دهد. این موضوع هر چند مهم و ارزشمند است اما حداقل اختصاص یک بخش به تظاهرات روز جمعه هم می توانست صفحه نخست این روزنامه را دیدنی تر کند و نه تیتر قابل تامل "نگاه نفت ایران به اروپا"، هر مخاطبی با دیدن این تیتر چیزی جز این معنا به ذهنش خطور نمی کند که الان کد خدا اروپا است و باید آب خوردن را از آنها بگیریم.
از طرفی دیگر روزنامه شرق نیز مانند هم طیف های خود سفر به "دور دنیا برای نجات برجام" را به عنوان تیتر نخست خود انتخاب کرده است و در کنار آن به مخالفت رئیس جمهور پیشین برای مذاکره با آمریکا پرداخته است. آقای روزنامه شرق چرا ایران باید به دنبال نجات برجام باشد؟ نجات دهنده اصلی برجام در شرایط کنونی فقط و فقط اروپاست.
همچنین روزنامه اعتماد نیز در سکوت خبری سنگ تمام گذاشته و ترجیح داد صفحه نخست خود را به گفتگویی با یک کارشناس اختصاص دهد. و از برجامی با سه جریان فکری تیتر بزند.
در این میان جالب ترین واکنش به روزنامه ایران تعلق داشت، این رسانه در گزارشی با عنوان " تکاپوی اروپا برای حفظ برجام " دقیقا متعارض با آنچه که مردم همسو با رهبرشان روز جمعه شعار سرمی داند تیتر زده بود.
لازم است به رسانه هایی که در خواب خبری نسبت به تظاهرات روز جمعه به سربردند، گوشزد کرد که در شرایط کنونی این شعار مرگ بر آمریکاست که به کاخ سفید و هم پیمانانش نشان می دهد در دستیابی به اهدافش ناکام مانده اند. شعار "مرگ بر آمریکا" چیزی نیست که در طبق اخلاص برای میز مذاکره ببریم و بگوییم اگر این کار را هم بکنم غرب با ما کنار می آید چراکه این شعار دیگر محصور در مرزهای جمهوری اسلامی ایران نیست و فراتر از منطقه نیز کارکرد و جایگاه خود را پیدا کرده است.
انتهای پیام/
یکبارهم درچندسال پیش به نام آزادی بیان جامعه راپرازفسادوتباهی کردند
(یاشاسین گوزل رهبریمیز
یاشاسین غیرتلی و ولایتمدارانسانلار)
مرگ برفتنه گر