به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛محمد مهدی شهیدی ، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان همدان در جمع خبرنگاران گفت: از این بدهی ها 35 میلیارد تومان سهم دستگاه های دولتی استان ، 30 میلیارد تومان سهم خانوار های روستایی و 24 میلیارد تومان آن مصارف خانگی شهری و بقیه مصارف بخش های عمومی است.
وی با بیان اینکه مصرف برق در استان همدان پایین تر از میانگین کشوری است افزود: میانگین مصرف برق در کشور 2 هزار مگا وات و در استان همدان هزار و 850 مگا وات در سال وبه ازای هر نفر 150 مگا وات است .
شهیدی با تاکید بر صرفه جویی مصرف برق با توجه به نزدیک شدن به روزهای گرم تابستان اظهار داشت: پارسال در استان همدان 692 مگا وات برق برای زمان های پیک مصرف در نظر گرفته شده بود که خوشبختانه مردم استان با صرفه جویی در زمان پیک مصرف 663 مگا وات برق مصرف کردند و برای امسال هم در زمان پیک مصرف برق 703 مگا وات تولید برق در نظر گرفته شده است که امیدواریم با کاهش مصرف مردم مازاد آن در شبکه های توزیع برق استان ذخیره شود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان همدان با اشاره به تامین برق برخی از دستگاه های دولتی استان از منابع جدید گفت: تاکنون نیروگاه های خورشیدی در شرکت آب منطقه ای ، آب و فاضلاب شهری و روستایی انجام شده و اداره کل دامپزشکی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هم دنبال ایجاد این نیروگاه ها هستند و بر اساس مصوبه ی وزارت نیرو دستگاه های دولتی باید 20 درصد مصرف برق خود را از طریق تولید برق با منابع جدید تامین کنند.
شهیدی ازتخفیف های ویژه برای ادارات دولتی ، بخش کشاورزی و صنعت در صورت کاهش مصرف برق خبر داد و افزود: آنها اگر مصرف برق را در ساعات پیک مصرف که نزدیک ظهر و اوایل شب است کاهش دهند و یا زمان تعطیلی کارخانجات بجز روز جمعه شود شامل تخفیفات بالای شرکت و توزیع برق می شوند.
انتهای پیام/ا