به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طبیعتا مغز، مواد مورد نیاز برای تنظیم هورمونهای شکلدهنده روحیات ما را از چیزهایی که میخوریم دریافت میکند. بنابراین اگر ترکیبات مناسبی که به تعادل هورمونها کمک میکند به مغز نرسانیم دچار تغییرات خلق و خو خواهیم شد. با برخی مواد غذایی که میتواند تاثیرات منفی بر روحیات ما بگذارد، آشنا شوید:
نوشابه: همه میدانیم این نوشیدنیهای حاوی مواد قندی، سالم نیستند اما آیا میدانستید که افت روحی بعد از مصرف نوشابه میتواند به بیحوصلگی و تحریکپذیری منجر شود؟ نوشابه حاوی قندهای سادهای است که بلافاصله جذب جریان خون میشود و انرژی مختصری به شما میدهد؛ اما پس از آن افت قند خون و افت روحیه را درپی دارد.
بیشتر بخوانید: مواد غذایی که دوستِ قلب شما هستند
آجیلهای شور: آجیلهای شور حاوی مقادیر زیادی سدیم و افزودنیهای ناسالمی مانند مونو سدیم گلوتامات (MSG) است. مصرف این نوع آجیلها عوارض جانبی مانند تغییرات خلق و خو، اضطراب و سردرد را در افرادی که به این افزودنیها حساس هستند، درپی دارد.
سفیده تخممرغ: بسیاری از افراد در تلاش برای مصرف مواد سالمتر، سفیده تخممرغ را به تنهایی و بدون زرده آن مصرف میکنند. اما این ماده غذایی مغذی برای مغز، بدون زرده آن بخش زیادی از ارزش غذایی خود را از دست میدهد. پروتئین موجود در زرده تخممرغ ماده موثر در تقویت خلق و خو است و حذف آن به معنای از دست دادن این مزایا خواهد بود.
سیبزمینی سرخ کرده: کمتر کسی است که از مضرات این ماده غذایی خوشمزه برای سلامت اطلاعی نداشته باشد. اما شاید بسیاری از ما ندانیم که چیپس یا سیبزمینی سرخ کرده علاوه بر تاثیرات جسمی منفی میتواند بر خلق و خوی ما نیز تاثیر منفی داشته باشد. چیپسها معمولا در روغنهایی با امگا3 فراوان سرخ میشوند. این اسید چرب ـ برعکس اسیدهای چرب امگا3 که اثرات تقویتکنندگی روحیه دارد ـ میتواند از سطح شادی شما بکاهد و اختلالات عصبی مانند افسردگی و اضطراب را درپی داشته باشد.
مارگارین: به خاطر خلق و خویتان هم که شده از مصرف مارگارین اجتناب کنید. مارگارین از چربیهایی تشکیل شده است که میتواند باعث ایجاد التهاب یا تشدید آن شود. این ماده غذایی حاوی مقادیر زیادی اسید چرب امگا 6 است که از تاثیرات مثبت امگا 3 بر خلق و خو جلوگیری میکند.
منبع:جام جم انلاین
انتهای پیام/