حجت الاسلام مجتبی صداقت معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: دهه آخر شعبان المعظم به نام دهه تکریم و غبار روبی مساجد نامگذاری شده است. از این رو هر سال در این دهه، بخش زیادی از مساجد کشور علاوه بر غبارروبی ظاهری از دیگر کارکردهای یک مسجد هم غبار روبی به عمل میآید. کارکرد نیایشی، آموزشی و تربیتی از شاخصه های یک مسجد است. به همین سبب براساس برنامه ریزیها، در این ایام قصد داریم مساجد را از نظر فرهنگی در سطح مطلوبی قرار دهیم.
وی بیان کرد: حدود ۷۲ هزار مسجد در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد ۶۰ هزار مورد فعال بوده و در برنامههای مناسبتی مانند ماه مبارک رمضان فعالیت دارند. ماه رمضان علاوه بر اینکه بهار قرآنی بوده، بهار مساجد هم به شمار میآید و در این ایام نسبت به روزهای دیگر در سال از رونق خاصی برخوردار است.
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد، با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد از مساجد کشور در ایام ماه مبارک رمضان فعال هستند؛ ادامه داد: یکی از رویکردهای اصلی ما جوان سازی مساجد است. به طوری که علاوه بر حفظ تعداد جوانان در مساجد، بر تعداد آن هم افزوده شود. مرکز رسیدگی به امور مساجد پیشنهادهای زیادی به همه مساجد ارائه کرده و تاکید این مرکز بر ایجاد بستری گسترده برای فعالیت جوانان است.
حجت الاسلام صداقت در پایان گفت: بر اساس برنامههای پیشنهادی به مساجد قصد بر این است تا جمعیت جوان و نوجوان در مسجد پس از پایان ایام ماه مبارک رمضان، با تنظیم برنامههای آموزشی، تفریحی و زیارتی حفظ شوند. البته لازم به ذکر است پس از اتمام ایام ماه رمضان تعطیلات تابستان آغاز میشود؛ از این رو شرایط برای برگزاری چنین برنامههایی در مساجد مناسب خواهد بود.
انتهای پیام/