محسن رشیدفرخی رئیس انجمن ملی خرما در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بازار خرما، اظهار کرد: سال گذشته به اندازه کافی خرما در کشور تولید شده و مشکلی در ذخیره سازی و نوسان قیمت خرما در ماه رمضان نداریم.
به گفته وی، اگرچه خرمای مضافتی پرمصرفترین نوع خرما در ماه رمضان است، اما هم اکنون انواع خرما در میادین میوه و تره بار عرضه میشود.
رشیدفرخی با اشاره به اینکه سال گذشته تولید خرما از لحاظ کمیت و کیفیت مناسب بود، بیان کرد: سال زراعی گذشته یک میلیون و 200 هزار تُن خرما در کشور تولید شد که 5 تا 10 درصد این میزان در انبارها به منظور تأمین نیاز داخل ذخیره سازی شده است.
به گفته رئیس انجمن خرما، 20 درصد خرمای تولیدی کشور با ارزش بالغ بر 300 میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد و امسال 3 تا 4 درصد به این میزان افزوده خواهد شد.
وی با بیان اینکه تفاوت قیمت خرما در مناطق مختلف امری طبیعی است، گفت: اگرچه برخی افراد نسبت به قیمت بالای خرما در مناطق شمال شهر گلایههایی دارند، اما با وجود نرخ بالای اجاره مغازه در این مناطق ممکن است خرمایی که در میادین میوه و تره بار با نرخ 7 هزار تومان عرضه میشود در این مناطق با نرخ بالای 10 هزار تومان به فروش برسد.
انتهای پیام/