شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ با بیان اینکه کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان مرکزی تشدید شده است گفت: این طرح سراسری ویژه ماه مبارک رمضان است و تا ۲۷ خرداد ماه ادامه دارد.
شانقی افزود: در طول مدت اجرای طرح ۵۱ اکیپ ثابت و سیار نظارت و بازرسی دامپزشکی استان مرکزی واحدهای کشتارگاهی دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه را مورد بازرسی قرار میدهند و با متخلفان برخورد قانونی میکنند.
وی با بیان اینکه دامپزشکی کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره را بر عهده دارد، اضافه کرد: تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی به دلیل افزایش تقاضای فرآوردههای خام دامی در ماه مبارک رمضان از دلایل اجرای این طرح است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از مردم استان مرکزی خواست هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ با اداره کل دامپزشکی در میان بگذارند.
انتهای پیام / ج