حسین رواسی رئیس اتحادیه طباخان کله، پاچه و سیرابی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباه بازار کله و پاچه در ماه رمضان اظهار کرد: کله و پاچه غذای سالم و پرانرژی محسوب می شود که علاوه بر روزهای عادی سال در ماه رمضان نیز با استقبال بیشتر مردم روبروست.
وی افزود:به رغم افزایش هزینه های جانبی به اعضا پیشنهاد دادیم که برای جبران هزینه های خود تغییری در قیمت ها ایجاد نکنند این درحالی است که قیمت خرید کله و پاچه به دلیل کمبود و افزایش تقاضا روبه بالاست.
رواسی نرخ فروش هر دست کامل کله پاچه در واحد های صنفی را 75 تا 80 هزار تومان اعلام کرد.
رئیس اتحادیه طباخان کله،پاچه و سیرابی درباه ساعت کاری طباخی ها در ایام ماه رمضان بیان کرد: ساعت کاری واحد های صنفی برای ماه رمضان طبق سال های قبل است به طوریکه از ساعت 17 برای بیرون بردن و تا نیم ساعت مانده به اذان صبح برای عموم مجاز است.
وی در پایان با بیان اینکه سودجویی دلالان در ایام ماه رمضان عامل اصلی گرانی است، گفت: اگر مجوز واردات کله پاچه در کنار واردات گوشت تازه صادر شود تا با واردات کله و پاچه 60 تا 70 درصد نیاز کشور تامین شود، کمبود کله پاچه در داخل جبران می شود.
انتهای پیام/