به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ هادی سپهوند، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف قارچ در کشور حدود یک کیلوگرم بوده و با توجه به پایین بودن این سرانه کمبودی در زمینه تولید این محصول وجود ندارد.
وی گفت: ۵۹ تولید کننده در ۱۳۲ سالن در ۶ هزارو ۸۸۸ مترمربع در شهرستانهای خرم آباد، بروجرد، دلفان، سلسله، الیگودرز، ازنا، کوهدشت و پلدختر اقدام به تولید قارچ خوراکی میکنند.
سپهوند با بیان اینکه قارچ خوراکی تولیدی در لرستان از نوع قارچهای دکمهای میباشد افزود: مردم قارچ خوراکی مورد نیاز خود را از فروشگاهها و مراکز معتبر و در قالب بسته بندیهای لیبل دار خریداری کنند.
وی ادامه داد: مسمومیتهای انسانی که اخیرا با مصرف قارچ در استان لرستان رخ داده، در نتیجه مصرف قارچهایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی از منابع طبیعی و عرصههای جنگلی برداشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچهای خودرو در عرصههای منابع طبیعی کار مشکلی است و نیاز به آزمایشگاه دارد و مصرف کنندگان از خرید قارچهای فلهای بی نام و نشان و از دستفروشان خودداری کنند.
لازم به ذکر است طبق گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بر اثر استفاده از قارچ سمی در این استان تاکنون ۳ نفر جان خود را از دست داده اند و ۱۲۵ نفر نیز مسموم شده اند.
انتهای پیام/د