ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص غذاهای دانشجویی گفت: غذای دانشجویی در ایام ماه مبارک رمضان هیچگونه افزایشی ندارد و طی بخشنامه هایی که از سوی صندوق رفاه به دانشگاه ها ابلاغ شده است توصیه به کیفیت غذای دانشجویان مدنظر بوده و باید ارتقا پیداکند.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها نباید در این ماه افزایش قیمتی داشته باشند ادامه داد: توصیه شده انواع دسرهای مختلف به وعدههای غذایی دانشجویان اضافه شود و صندق رفاه وعدهای میوه ها را از پنج وعده به هشت وعده افزایش دهند.
یزدان مهر در خصوص قیمت غذاهای دانشجویی بعد از ایام مبارک رمضان تصریح کرد: در بخشنامهای که به معاونان دانشجویی دانشگاهها ابلاغ کردیم؛ قیمت غذاهای دانشجویی بعد از ماه رمضان ثابت است هیچگونه افزایشی در این ماه نداشته باشند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم کیفیت غذاهای دانشجویی را مهم دانست و گفت: ارتقای کیفیت غذای دانشجویی از دوسال گذشته در دستور کار صندوق رفاه وزارت علوم قرار گرفته است به طوری که سالن های غذاخوری دانشگاه ها درصدد ارتقا از نظر تجیهیزات و غیره هستیم.
وی با اشاره به اینکه سالن های غذاخوری دانشجویان در حال رتبه بندی شدن است افزود: رتبه بندی سلف سرویس ها و سالن های غذا خوری آغاز شده و قرار است این رتبه بندی نهایتا طی دوهفته آینده اعلام شود، همچنین مقررشده طی برنامه هایی از سوی صندوق رفاه دانشجویان هر غذا خوری با کمک صندوق و دانشگاه، اعتباری برای ارتقای تجهیزات غذاخوری های دانشجویی اختصاص پیدا کند.
یزدان مهر به ایجاد رستورانهای مکمل اشاره کرد و یادآورشد: توسعه غذاخوریهای مکمل یکی از هدف های این صندوق است که با حمایت دانشگاه ها و و بخش خصوصی انجام می شود البته ایجاد رستوران های مکمل در اکثر دانشگاه های بزرگ کشور از جمله تهران، مشهد و شیراز را آغاز کرده ایم که در این طرح غذاها را باکیفیت بالاتر و قیمت متعادل تر در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
انتهای پیام/