کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه توصیه کرد: تهیه زولبیای رنگی تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت:بامیه‌های قهوه‌ای رنگ معمولا در روغن‌های چند بار مصرف استفاده شده سرخ می‌شوند تا رنگ آنها قهوه‌ای شود.

وی گفت: برخی ادعا دارند که از رنگ‌های خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی یا آبلیمو برای رنگ زولبیا و بامیه استفاده می کنند، اما این مواد نیز در تغییر دما با محتویات زولبیا و بامیه فرآیند شیمیایی می دهد و ترکیبات آنها تغییر می کند که خطرناک است.

وی افزود: افراد هنگام خرید باید دقت داشته باشند زولبیا و بامیه حالت ترد و تازه داشته باشد و خشک نباشد.

وی گفت: 450 قنادی و کارگاه شیرینی‌پزی در سطح شهرستان کرمانشاه، وجود دارد که با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان کار این صنف بسیار رونق می‌گیرد در نتیجه حساسیت ویژه در بازرسی از آن وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر 73 کارشناس بهداشت محیط کار بازرسی از صنوف را انجام می‌دهند که دراین میان صنوفی مانند قنادی و کبابی‌ ها بصورت ویژه بازرسی می شوند.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

بامیه‌های قهوه‌ای رنگ معمولا در روغن‌های چند بار مصرف استفاده شده سرخ می‌شوند

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.