به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رحمت الله علی بابایی مدیر جهاد کشاورزی نور با اشاره به برگزاری جلسه تنظیم بازار ویژه طرح ضیافت ماه مبارک رمضان گفت: در طرح ضیافت ماه ماه مبارک رمضان، بیش از ۸۰ تن کالای اساسی به این شهرستان اختصاص یافته است.
وی افزود: این اقلام شامل، ۲۶.۶ شکر، ۲۳.۳ تن مرغ، ۲.۷ تن گوشت قرمز، ۱.۳ تن تخم مرغ و ۲۶.۶ تن روغن است که تاکنون بیش از ۱.۵ تن گوشت قرمز توزیع شد.
بابایی گفت: اتحادیه ها برای کاهش قیمت کالاهای الویت دار مصرفی در ماه مبارک رمضان، فهرستی از کالاهای مورد نظر را طبق لیست قیمت به اداره صنعت و معدن و تجارت اعلام و با نصب بنر جهت اطلاع رسانی مصرف کنندگان تعادل بازار را فراهم کنند.
انتهای پیام/ م