از هر دو هزار کودک، یک نفر به لوسمی لنفوبلاستیک حاد مبتلا میشود، اگر چه تا دو دهه قبل این نوع از سرطان بسیار خطرناک بود، پزشکان از درمان نود درصد بیماران مبتلا خبر میدهند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
کمردرد در افراد به دلایل مختلفی بروز پیدا میکند. آرتروز، پوکی استخوان، فشارهای عصبی، روماتیسم و سائیدگی از دلایل دردهای کمر هستند. گاهی اوقات کمردرد با استراحت در منزل بهبود مییابد اما در مواردی کمردرد تنها با مراجعه به کلینیکهای طب فیزیکی و حتی انجام عمل جراحی درمان میشود.
روشهای درمان کمر درد بسیار متنوع است، به طوری که تنها 10 درصد از بیماران نیاز به عمل جراحی پیدا میکنند، از روشهای جایگزین عمل جراحی برای درمان کمر درد میتوان به اوزون تراپی، رادیوفرکوانسی، فیزیوتراپی، تخت دکامپرشن، کمربندهای طبی و طب سوزنی اشاره کرد.
بسیاری از افراد تصور میکنند که کمبود کلسیم در بدن تنها برای سلامتی استخوانها مضر است، در حالی که عوارض کمبود کلسیم در بدن بیش از این هاست.
بیماری کمبود شدید کلسیم در بدن بیماری هیپوکلسمی نامیده میشود، این بیماری در ابتدا همراه با پوکی استخوان به سراغ فرد بیمار میآید و سپس مشکلات دیگری را به وجود میآورد.
از عوارض بیماری هیپوکلسمی میتوان به مشکلات عضلانی، احساس خستگی دائمی همراه با بی خوابی، افسردگی، ضعیف شدن ریشه دندانها و پوسیدگی اشاره کرد.
پیش از این دانشمندان ثابت کرده بودند مصرف کافی کلسیم در زنان موجب بهبود نشانههای سندرم پیش از قاعدگی (نوسانات خلقی٬ افسردگی، کج خلقی، تغییرات اشتهایی، خستگی، درد مفاصل) میشود.
یکی از سرطانهای شایع در افراد، لوسمی حاد لنفوبلاستیک است، برای شناخت بهتر این بیماری بهتر است بدانید که به بیماری سرطان خون لوسمی گفته میشود، لنفوبلاستیک هم به این نکته اشاره دارد که بخشی از گلبولهای سفید با این سرطان درگیر شدهاند؛ هر گاه سرعت تکثیر سلولهای سرطانی بالا باشد کلمه حاد به بیماری اطلاق میشود.
بنابر آمارهای جهانی، از هر دو هزار کودک، یک نفر به لوسمی لنفوبلاستیک حاد مبتلا میشود، اگر چه تا دو دهه قبل این نوع از سرطان بسیار خطرناک بوده است، پزشکان امروزه از درمان نود درصد بیماران مبتلا خبر میدهند.
علائم شبیه سرماخوردگی، کاهش تعداد گلبولهای سفید و قرمز، کاهش پلاکت و متورم شدن غدد لنفاوی که در ناحیه گردن و زیر بغل قرار دارند از نشانههای ابتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک است.
در آشفته بازار داروهای رنگارنگ کاهش وزن، باید بدانید که میوه و سبزیجاتی هستند که به خوبی میتوانند شما را در کاهش وزن یاری کنند.
معروفترین سبزیجات برای کاهش وزن، کاهو و کرفس هستند؛ خوراکیهایی که اگرچه میزانی از کالری را وارد بدن میکنند، میتوانند سوخت و ساز بدن را به خوبی تنظیم کنند؛ گریپ فروت یکی از این خوراکی هاست، برای کاهش وزن گریپ فروت را هم به خاطر بسپارید! متخصصان تغذیه معتقدند خوردن نصف گریپ فروت پیش از هر وعده غذا سبب میشود کالری کمتری از وعدههای غذایی جذب بدن شود.
کلم بروکلی هم از دیگر مواد غذایی کاهنده وزن به شمار میرود، بیش از ۹۰ درصد این سبزی از آب است و حضور فیبر و کلسیم هم موجب میشود کلم بروکلی در سوخت و ساز بدن موثر باشد.
خوردن فلفل تند هم به دلیل کاهش اشتهای افراد پیش از وعده غذا توصیه میشود.
لپتوسپیروز نام یکی از بیماریهای عفونی است که از جمله بیماریهای مشترک انسان و حیوان است.
لپتوسپیروز ناشی از تهاجم نوعی باکتری به نام لپتوسپیرا است. این باکتری از طریق ادرار حیوانات آبهای در دسترس انسانها را آلوده و به انسان منتقل میشود، شرایط رشد این باکتری در مناطق مرطوب٬ خاکهای باران خورده و آبهای سطحی و در دمای ۲۸ تا ۳۲ درجه سانتی گراد مهیاست.
محققان این بیماری را یک بیماری شغلی میدانند، زیرا خطر ابتلا به این بیماری در میان کارگران شالیزارها، مزارع، معادن و فاضلابها و دامپزشکان نسبت به دیگران بیشتر است.
زردی و بیماریهای کلیوی، درد عضلانی، تب و لرز، سرفههای خشک و خلط خونی از علائم ابتلا به لپتوسپیروز هستند.
انتهای پیام/