جواد پور مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: قارچهای تولیدی در استان یزد با لیبل فروشگاهی ومعتبر کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمیکند.
جوادپورافزود: مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر مصرف قارچهای وحشی، نداشتن رغبت بودن مردم به خرید و مصرف قارچ رادر پی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع باعث کاهش قیمت قارچ و متضرر شدن تولید کنندگان شده است در صورتی که قارچهای تولیدی استان کاملا سالم و تایید شده سازمان جهادکشاورزی هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی در سطحی معادل ۱۵۰۰۰ متر مربع به تولید قارچ مشغول هستند.
جوادپور افزود: از این واحدها روزانه ۵ الی ۷ تن و سالانه ۱۷۵۰ تن قارچ در استان تولید میشود.
وی تصریح کرد: قارچهای تولیدی در استان ۹۵ درصد از نوع دکمهای و ۵ درصد از نوع صدفی هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این قارچها به ترتیب در شهرستانهای یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم تولید میشوند.
انتهای پیام/ ا