حمید محرابی فر رئیس اداره اعتبار بخشی اورژانس وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به
اعتبار بخشی اورژانس گفت: کار تدوین
استانداردهای ملی اعتبار بخشی اورژانس از حدود یک سال و نیم پیش شروع و برای تهیه پیش نویس کتاب اعتبار بخشی اورژانس در جلسات متعددی از نظرات کارشناسان سراسر کشور و پس از بررسی متون و مطالعه استاندارهای دیگر کشورهای جهان استفاده شده است.
وی ادامه داد: در کتاب اعتبار بخشی اورژانس تک تک مقولهها از لحاظ ساختاری و عملیاتی در سطوح مختلف بررسی و متناسب با امکانات و تجهیزات امروزه کشورمان کتاب اعتباربخشی اورژانس و با نگاه بهبود و ارتقا فرآیندها به رشته تالیف در آمده است.
بومی سازی اعتباربخشی اورژانس پیش بیمارستانی
محرابی فر با بیان اینکه متناسب بودن امکانات و تجهیزات در کشور با بندهای کتاب اعتبار بخشی به نوعی بومی سازی را در ایران رقم زده است، عنوان کرد: در حال حاضر کتاب اعتبار بخشی اورژانس در ۴ دانشگاه علوم پزشکی زنجان، همدان، مشهد و کاشان به صورت پایلوت اجرا میشود تا نقصهای آن در سطوح عملیاتی مشخص شود.
رئیس اداره اعتبار بخشی اورژانس وزارت بهداشت تاکید کرد: شرایط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در کتاب اعتبار بخشی ذکر شده و اعتبار بخشی بر اساس ارائه خدمات اورژانس در دانشگاههای سراسر کشور انجام شده است.
وی اظهار کرد: ارزشیابی دانشگاههای علوم پزشکی در زمینه اورژانس پیش بیمارستانی بر اساس استانداردهای کتاب اعتبار بخشی انجام و با توجه به نتیجه بررسیها رتبه هر دانشگاه یا مرکز اورژانس پیش بیمارستانی تعیین میشود.
محرابی فر یادآور شد: برای ارزیابی وضعیت دانشگاههای علوم پزشکی در اورژانس پیش بیمارستانی به کتاب اعتبار بخشی اورژانس پیش بیمارستانی استناد میشود و عملکردها نیز به همین صورت مورد سنجش قرار میگیرد.
انتهای پیام/