به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران براساس سرشماری سال ۱۳۹۵، فاصله میانگین سن در اولین ازدواج مردان نسبت به زنان در کل کشور چهار سال و ۴ ماه بیشتر است که این فاصله نسبت به سال ۱۳۵۵ تغییر معنیداری نیافته است به طوری که در سال ۱۳۹۵ میانگین سن در اولین ازدواج مردان ۲۷ سال و ۴ ماه و زنان ۲۳ سال در کل کشور محاسبه شده است.
این نماگر در سال ۱۳۵۵ برای مردان ۲۴ سال و یک ماه و زنان ۱۹ سال و ۷ ماه بوده است؛ به عبارتی در سال ۱۳۹۵ نسبت به سال ۱۳۵۵ مردان و زنان به طور متوسط، ۳ سال و ۳ ماه دیرتر ازدواج کردهاند.
میانگین فاصله سنی مردان شهری در اولین ازدواج، نسبت به مردان روستایی در سال ۱۳۵۵، ۲ سال و ۴ ماه بوده که در سال ۱۳۹۵، به یک سال و ۳ ماه کاهش یافته است. یعنی در سال ۱۳۹۵ میانگین سن مردان شهری در اولین ازدواج، ۲۷ سال و ۸ ماه و میانگین سن مردان روستایی ۲۶ سال و ۵ ماه و در سال ۱۳۵۵، میانگین سن در اولین ازدواج مردان شهری ۲۵ سال و یک ماه و روستایی ۲۲ سال و ۷ ماه بوده است.
یعنی در شهر، سن ازدواج مردان ۲ سال و ۷ ماه و در روستا ۳ سال و ۸ ماه اضافه شده است. به عبارتی به سن ازدواج مردان روستایی نسبت به مردان شهری در سال ۱۳۹۵، در مقایسه با سال ۱۳۵۵، یکسال و یک ماه بیشتر اضافه شده است.
میانگین سنی زنان شهری در اولین ازدواج در سال ۱۳۵۵، ۲۰ سال و ۲ ماه و روستایی ۱۹ سال و یک ماه بوده که در سال ۱۳۹۵، به ۲۳ سال و ۴ ماه در زنان شهری و ۲۲ سال در زنان روستایی تغییر یافته است. همچنین میانگین سنی در اولین ازدواج زنان شهری در سال ۱۳۹۵ نسبت به سال ۱۳۵۵، سه سال و ۲ ماه و در روستایی ۲ سال و ۹ ماه اضافه شده است.
انتهای پیام/
دیگه حرفی ندارم
ازدواج نمی کنیم.
امان از دست پسرا
مثلا 50 تا سکه
مگه مهریه مهر میاره که ما سکه رو به عنوان مهریه قرار میدیم؟