به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رشته مهندسی عمران یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین شاخه های مهندسی است. بیشتر افراد برتر در کنکور سراسری، مهندسی عمران را در کنار مهندسی برق انتخاب میکنند؛ می توان گفت کسی که رشته مهندسی عمران را انتخاب میکند باید از پایه علمی قوی در درس ریاضی به خصوص درس هندسه برخوردار باشد.
هدف از رشته عمران، طراحی، ساخت و نگهداری سازه های مختلف اعم از سازه های فلزی و بتنی است. ساخت خانه، پل، راه و جاده نیازمند محاسبات دقیقی است که یک مهندس عمران قادر به انجام آن است. همچنین ساخت، حفظ و مدیریت تجهیزات فیزیکی انتقال آب بر عهده یک مهندس عمران است.
از گرایشهای مهندسی عمران میتوان به عمران، نقشه برداری، عمران- آب، بهره برداری راهآهن، تاسیسات آبی و دبیری فنی عمران اشاره کرد.
از آنجایی که توانایی ها و وظایف یک مهندس عمران متنوع و گسترده است، فارغالتحصیلان این رشته در بسیاری از وزارت خانهها و شرکتهای دولتی و خصوصی استخدام میشوند.
وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو، شهرداری ها، شرکتهای مهندسی مشاور و شرکتهای ساختمانی نیازمند مهندسان عمران هستند.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی عمران در گرایشهای سازه، سازههای هیدرولیکی مهندسی زلزله، مهندسی آب، راه و ترابری، سازههای دریایی، مکانیک خاک و پی، مهندسی مدیریت ساخت، مهندسی برنامهریزی حمل و نقل، فتوگرامتری، مهندسی محیط زیست و مهندسی نقشه برداری است.
ریاضی ۲
معادلات دیفرانسیل
ریاضی مهندسی
مقاومت مصالح
اصول مکانیک خاک و پی
سازههای فولادی ۱
سازههای فولادی ۲
سازههای بتن آرمه ۱
سازههای بتن آرمه ۲
روسازی راه
هیدرولوژی مهندسی
نقشه برداری و عملیات
تکنولوژی بتن
آمار و احتمالات مهندسی
بناهای آبی
رسم فنی و نقشه کشی
ماشین آلات ساختمانی در راهسازی
بارگذاری
ماشینهای آبی
انتهای پیام/