به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی یکی از قدیمیترین اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان «سمت» در ساعات پایانی روز جمعه در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران و به دلیل عارضه قلبی درگذشت.
سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم با انتشار مطلبی در کانال خود با عنوان "خاطراتی کوتاه از استادی بزرگ"، به تبیین شخصیت برجسته حجتالاسلام دکتر احمدی و ذکر چند خاطره از ایشان پرداخت.
در متن یادداشت حسینی آمده است:
"خاطراتی کوتاه از استادی بزرگ
حدود سال۱۳۶۲در کلاس درس مکالمه زبان انگلیسی در دانشگاه امام صادق(ع) بودیم که یک روحانی برای ارزیابی شیوه تدریس و اداره کلاس واردشد و نگاه دانشجویان واستاد آمریکایی و سیاه پوست را متوجه خود ساخت. آرام، متین وفروتنانه دریکی از صندلیهای ردیف آخر نشست.
یک آن به ذهنم خطور کرد که ای کاش درس دیگری بود تا ایشان می توانست یک ارزیابی داشته باشد و صرفا تماشاچی نباشد! دقایقی گذشت ناگاه در میان شگفتی دانشجویان شیخ با احاطه و تسلط شروع به گفتگو با استاد کرد. تعجب از این جهت بودکه در آن زمان روحانیون کمتر با زبان انگلیسی آشنایی داشتند. به هرحال این اقدام استاد مشوقی عملی برای دانشجویان جهت فراگیری زبان بود و انگیزه آنان را مضاعف ساخت.
این اولین برخورد و خاطره بیادماندنی بنده از استاد دلسوز و با فضیلت حجت الاسلام دکتر احمدی است که حق استادی بر گردنم دارد و جمعه شب ۹۷/۳/۱۸ بعد از ۸۵ سال سخت کوشی و عمر بابرکت چشم از جهان فروبست و به دیار ابدی شتافت.
حداقل دو واحد درس مکاتب فلسفی غرب را در محضراستاد تلمذ کرده واز دانش ایشان بهرهها بردم. دقت، سعی و بردباری استاد برای تفهیم مطالب ستودنی بود که انتظار است این خیرخواهی وعشق و انگیزه تعلیم در یکایک معلمان و اساتید وجود داشته باشد.
خاطره دیگر مربوط به سفر سوریه جهت حضور و سخنرانی در همایش بلال حبشی در دمشق به میزبانی دکتر آذرشب است که حدودسال۸۰ به اتفاق هیئتی متشکل از آیتالله هاشمی رئیس حوزه علمیه چیذر، استاد مجاهد، مرحوم شاهرخی، حجت الاسلام ادیب یزدی، آقای علیرضا محمدی و دکتر احمدی در برنامه ها،ملاقاتها و بازدیدها از جمله زیارت قبر اویس قرنی و عماریاسر شرکت داشتیم. معمولا سفر و حوادث آن فرصت مغتنمی برای شناخت بیشتر جوهر و خصال افراد است. در طول سفر ایشان را فردی مقید، سلیم النفس، دقیق النظر و با کولهباری از معلومات ارزشمند یافتم که در بیان آیات و روایات و سخنان متقن و مستدل عنایت خاصی داشت و متوقع بود که سخنرانان و گویندگان از بیان مطالب سست اجتناب کنند.
ازسال ۸۴ هم که در وزارت علوم مسئولیت داشتم در جلسات روسای دانشگاهها وپژوهشگاهها شاهد حضورمتعهدانه استاد به عنوان رئیس انتشارات سمت بودیم. اهتمام ایشان در این مجموعه، گنجینه ارزشمندی از منابع درسی و کمک آموزشی دانشگاهها را فراهم کرده و ان شاءالله ذخیره حیات اخروی آن عالم متعهد و پر تلاش خواهد بود.
از سال ۸۸ تا ۹۲ نیز در شورای انقلاب فرهنگی کم و بیش ایشان را میدیدم، هر چند که مواضع سیاسی وی بادولت متفاوت بود اما بنده حق استادی ایشان را همواره مد نظر داشتم، استاد هم همیشه لطف و محبت داشت و برای استماع حرف حساب گوش شنوا داشت. روحش شاد و یادش گرامی باد. خدایش بیامرزد و با اولیاء وائمه محشور نماید."
انتهای پیام/