به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ دامپزشکی با توجه به احتمال افزایش بیماری هایی، چون تب کریمه -کنگو و افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی اعلام کرد: گوشت قرمز باید دارای مُهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد و بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از لاشه حس نشود.
دامپزشکی تاکید کرد: تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر ۵ روز، گوسفند حداکثر ۳ روز و آلایش دامی همچون جگر، دل و قلوه حداکثر ۲ روز بعد از خروج از کشتارگاه است.
دامپزشکی همچنین اعلام کرد: سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم، خون مردگی، تغییر رنگ و خراش و همچنین سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.
دامپزشکی درباره گوشتهای بسته بندی هم به مردم توصیه کرد: در هنگام خرید علاوه بر رعایت موارد فوق به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی توجه کنند.
انتهای پیام/