مولاوردی گفت: امیدوارم در آموزش و پرورش به شرایطی برسیم که به جای درس‌خوان بودن زندگی کردن را به دانش آموزان دختر بیاموزیم.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست ستاد عالی تشكيلاتی گسترش و ارتقای فعاليت‌های تربيت بدنی و ورزش دانش آموزان دختر، با حضور سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی صبح امروز در ساختمان شهید رجایی آموزش و پرورش برگزار شد.

در این مراسم مولاوردی با اشاره به وضعیت فعالیت تربیت بدنی دختران گفت: طی چند سال گذشته موضوعی مطرح شد که دانش‌آموزان در یکی دو رشته ورزشی مهارت پیدا کنند اما این موضوع در میانه راه رها شد.

وی ادامه داد: پایین آمدن سن آسیب‌های اجتماعی، خودزنی ها به ویژه در دختران ضرورت اجرای این طرح و پیشگیری از آن را نشان می‌دهد که کمک کننده است.

مولاوردی بیان کرد: امیدوارم در آموزش و پرورش به شرایطی برسیم که به جای درس‌خوان بودن زندگی کردن را به دانش آموزان دختر بیاموزیم چرا که مهم ترین بخش زندگی است.

مدارس باید به امکانات ورزشی مجهز شوند

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش طرح ارتقای فعالیت های تربیت بدنی دختران را با رویکرد تلفیقی و تمرکز بنیادین بر آموزش ابتدایی مهم دانست.

وی افزود: این طرح نیازمند تکمله‌هایی است، بنابراین باید سبد تجهیزات ورزشی برای معلمان پایه به ویژه معلمان روستایی و چند پایه داشته باشیم، مدارسی که فاقد تجهیزات لازم هستند باید مجهز شوند تا رویکرد عدالت بخشی محقق شود.

کاظمی بیان کرد:  باید طرح تکمیلی برای پیوند ورزش درون مدرسه‌ای به برون مدرسه ای اندیشیده شود، همچنین با تمام وجود برای نظارت بر اجرای طرح یا مدل انگیزه اجرای طرح برای معلمان معاون پرورشی و فرهنگی آماده همکاری هستیم.

ورزش در حقوق شهروندی جایگاه بالایی دارد

ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: موضوع ورزش مهم است و نباید صرفا آن را عامل جلوگیری از عوارض سنگین درمانی ببینیم چرا که این موضوع موجب نشاط و سرزندگی است.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری ها در ورزش سرمایه گذاری درست و دقیق است که موجب نشاط می شود و باید جامعه را در مقابل آسیب های اجتماعی و تاب آوری تقویت کنیم.

ابتکار تصریح کرد: ورزش همچنین از زاویه حقوق شهروندی موضوع مهمی است و امیدوارم بتوانیم از زوایای مختلف طرح تاب لوری و آموزش مهارت های زندگی را دنبال کنیم.

وی افزایش فعالیت بدنی در دانش آموزان را اقدام بسیار مهمی دانست و گفت: امیدوارم معلمان به این موضوع توجه کافی داشته باشند و متوجه باشند که در نقش آفرینی بنده دانش آموزان نقش مهمی ایفا می‌کنند.

تربیت بدنی در مدارس باید در اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان قرار گیرد

در ادامه رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی گفت: آموزش و پرورش تمامی تلاش خود را برای تربیت بدنی کار می گیرد اما این مهم صرفا با آموزش و پرورش به نتیجه نمی رسد.

معاون آموزش ابتدایی بیان کرد: خواستار این هستیم که وزرات ورزش و جوانان اولویت خود را حمایت از این برنامه قرار دهد و برای سرمایه گذاری بلند مدت نیازمند حمایت سایر نهادها هستیم.

وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین ساحت تربیت و زیستی مورد توجه قرار گرفته است که این طرح نیازمند تامین نیروی انسانی کافی و محتوای آموزشی مناسب است.

معاون آموزش ابتدایی گفت: برای تحقق هدف علاوه بر محتوا و نیروی انسانی به امکانات و فضای ورزشی نیاز داریم.

حکیم زاده تصریح کرد: علاوه بر آموزش‌ها انگیزه آموزگاران از شرکت در این برنامه را بدانیم و این انگیزه علاوه بر آموزش ضمن خدمت منجر به تغییر نگرش در معلم شود در غیر این صورت تضمینی برای به کارگیری این آموزش ها در طول سال تحصیلی نیست.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Sweden
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۲ خرداد ۱۳۹۷
هيچ فرقى بين دختر و پسر نيست.