وی گفت: اهالی روستای تکه به پایبندی به مسایل مذهبی و فرهنگی در شهرستان نهاوند شهرت دارید و در اقدامی کمسابقه با پول یارانه و کمک خیران اقدام به ساخت و مرمت مسجد زیبای امام حسین (ع) کردید.
امام جمعه نهاوند افزود: انتظار داریم مانند گذشته هیئتامنای مسجد پایگاه بسیج و کانون فرهنگی وهنری برنامه ریزی مناسبی برای تربیت اسلامی و انقلابی نسل جوان و نوجوان داشته باشید.
وی اظهار داشت: سالها است که شما مردم مؤمن، انقلابی و ولایت مدار روستای تکه را بهواسطه سردار شهید حیدر سهرابی که مدتی در اوایل انقلاب از جمله مسئولان تیم حفاظتی امامجمعه بود میشناسم.
امام جمعه نهاوند گفت: می دانم که مشکلات مالی و بیکاری جوانان خود را دارید ولی بااین همت بالای خود در ساخت این مسجد با پول یارانه نشان دادید کا دغدغه مذهبی و ایمانی فرزندانتان مهمتر است و در سایه این اتحاد و با کمک مسئولان انشالله مشکل بیکاری جوانان نیز حل شود
مغیثی افزود: روستای تکه از جمله روستاهایی است که هرساله در مناسبتهای مهم ملی و مذهبی، طرح غنیسازی اوقات فراغت، کلاسهای گفتمان دینی، عفاف و حجاب، اخلاق، احکام و آموزش قرآن نقش فعالی دارد بهطوریکه هرسال یک روحانی طرح هجرت از قم به این روستا اعزام میشود.
وی بیان کرد: افتتاح این مسجد در ماه مبارک رمضان و در آستانه عید فطر را به فال نیک می گیریم و می دانم حضور پررنگ جوانان و نوجوانان در کنار بزرگان روستا در صف های نماز جماعت و فوق برنامه های مذهبی و فرهنگی نشان از همدلی و اتحاد شما مردم خوب است.
در ادامه این مراسم فرماندار نهاوند مراد ناصری که به همراه مدیران و روسای ادارات در این مراسم حضور داشت بیان کرد: مسجد بسیار زیبایی با معماری اسلامی و ایرانی ساخته اید که این نشان از همت و همبستگی شما دارد.
وی گفت: روستای تکه در مسیر دو امامزاده ابراهیم و پیر غیب قرار دارد که جمعیت آن نزدیک به۸۵۰ نفر می باشد و شغل بیشتر شما هم کشاورزی و باغداری است که متأسفانه در چند سال اخیر به علت خشکسالی و سرمازدگی بهاره در تنگنای مالی قرار گرفتید ولی باهمت جوانان و بزرگان با اختصاص یارانه نقدی و کار گروهی و کمک خیران این مسجد زیبا و بزرگ را در کمتر از دوسال ساختید.
ناصری عنوان کرد: شما کشاورزان و باغداران روستای تکه از جمله اقشار زحمتکشی هستید که هر ساله زکات محصولات خود را پرداخت میکنید بهطوریکه تاکنون از محل پرداخت همین زکات زینبیه روستا، کتابخانه، قسمتی از مدرسه، سالن مسقف برای برنامههای مذهبی و فرهنگی روستا و چندین مورد کار بزرگ دیگر را انجام داده اید.
وی خاطر نشان کرد: من قول نمی دهم اما به زودی مشکل کانال بتونی آبرسانی بین مزارع کشاورزی و باغات شما را برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برطرف می کنم.
لازم به یاد آوری است: مسجد امام حسین (ع) روستای تکه از محل کمک و یارانه نقدی خیران روستای تکه و کمک ۲۰ میلیون ریالی امام جمعه و با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان و در بنای ۸۰۰متر مربع در مرکز روستا و با معماری اسلامی و ایرانی احداث گردید و فرشهای داخلی آن را نیز قرارگاه خاتم الانبیا به مردم روستای تکه اهداء کرد.
انتهای پیام/س