رئیس ستاد بزرگداشت شهید مصطفی چمران گفت: ما در شرایطی هستیم که دشمنان می خواهند با فشار به ما ضربه بزنند و ما باید در مقابل آنها بایستیم.
به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی چمران رئیس ستاد بزرگداشت شهید مصطفی چمران امروز یکشنبه 27 خرداد در نشست خبری که به مناسبت سیوهفتمین سالگرد شهادت شهید چمران برگزار شد، گفت: ما بعد از انقلاب مشکلات بسیاری پیدا کردیم که نیاز به وحدت ملی و همکاری بیشتر داریم. ما در شرایطی هستیم که دشمنان می خواهند با فشار به ما ضربه بزنند و ما باید در مقابل آنها بایستیم. شهید دکتر مصطفی یکی از شهدای برجسته ما است و زنده نگهداشتن شهدا، زنده نگهداشتن انقلاب و اسلام است و باید یاد آنها را زنده نگهداریم.
وی افزود: شهید چمران یک فرمانده شجاع و دلیر بود که دوران خاص نظامی را طی کرد. وی دو سال در مصر آموزش نظامی چریکی دید و به دیگران نیز آموزش داد. در طول جنگ تحمیلی آنچه را که می گفت، خود نیز اجرا می کرد. او در جنگ های بسیاری از جمله لبنان اولین تانک های اسرائیلی را به آتش کشید.
چمران اضافه کرد: شهید چمران در عملیات های بسیاری شرکت کرد و یک رزمنده شجاع و توانمند بود. وی به عشق قدس و فلسطین به لبنان رفت و کمک های بسیاری را به رزمندگان کرد، تا جایی که به ایران برگشت و امام خمینی از او خواست که در ایران بماند و به رزمندگان ایران کمک کند.
رئیس ستاد بزرگداشت شهید چمران تصریح کرد: شهید مصطفی چمران در دانشگاه تهران و بسیاری از دانشگاه های داخل و خارج کشور فعالیت داشت و بعد از تلاش های زیاد در آمریکا به دلیل مخالفت آنها با کشورمان از آن کشور به سایر نقاط رفت. او مدرسه جبل العالم در لبنان را مرکز آموزش اصلی خود قرار داد و در زمان کوتاهی حرکت المحرومین را سازماندهی کرد و بسیاری از نهضت های مهم را در لبنان و فلسطین ایجاد کرد.
وی افزود: شهید چمران در دوران جنگ عملیات های بسیاری در برابر صدام فرماندهی کرد و از نیروهای بسیج مردمی در جهت پبشبرد اهداف استفاده کرد. در آن زمان سازمان بسیج با این عظمتی وجود نداشت و با آموزش های لازم به جبهه های رفته و ستاد جنگ های نامنظم را شکل دادند.
چمران با اشاره به ویژگیهای اخلاقی شهید چمران اظهار کرد: او یک عارف وارسته در بین مردم و در میدان جنگ بود. اهل گوشه نشینی نبود و با عرفان در مسیر خدا خالصانه کار کرد. اگرچه او یک هنرمند و مدیر بود و مفاهیم ارزنده ای در گفتار و رفتار او دیده می شد، اما سبک های خاص نیایش او شناخته شده بود. کسی که متواضع بوده و به جوانان علاقه داشت و تاجایی که می توانست آنها را به نیروهای قدرتمند تبدیل می کرد و در نهایت به آرزوی خود رسید و شهید شد.
رئیس ستاد بزرگداشت شهید چمران با اشاره به برنامه های این ستاد برای گرامیداشت این شهید افزود: ما برنامه های متنوعی را در سالگرد شهادت مصطفی چمران در تهران و استان های دیگر داریم. روز پنجشنبه ۳۱خرداد که روز شهادت چمران در دهلاویه است را با دعای کمیل آغاز می کنیم و از مردم دعوت می کنیم که در این برنامه شرکت کنند. البته روز چهارشنبه ۳۰ خرداد در تالار فرهنگی هنری سوره در خیابان سمیه در تهران از ساعت 18 تا 20 و ظهر همان روز در وزارت دفاع همایش های مختلفی را برگزار می کنیم. روز سهشنبه ۲۹ خرداد نیز که روز بسیج اساتید و به نام دکتر چمران نامگذاری شده در تالار دانشکده پزشکی برنامه های متنوعی را خواهیم داشت. روز جمعه نیز در نماز جمعه تهران و بعد از ظهر آن در ساوه و همچنین روز شنبه در خراسان رضوی و یکشنبه در استان البرز برنامه هایی را برای زنده کردن روحیه اتحاد انسجام و شهادت طلبی برقرار می کنیم.
چمران در پایان خاطرنشان کرد: شهید مصطفی چمران الگو و اسوه در بین جوانان ایرانی و یک سرنوشت ماندگار است. ما در مورد شهدای خود فیلم ها و مستندهای زیادی داریم. اما در بعضی موارد شاهد بوده ایم که کم کاری در معرفی شهدا شده است.
انتهای پیام/