رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی گفت: بازرسی از مراکز تهیه مواد غذایی از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

بازرسی مراکز تهیه غذا، اولویت وزارت بهداشت/ رستوران‌های شهرهای بزرگ هر 45 روز کنترل می‌شوند

سید‌رضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اظهار کرد: به طور کلی بازرسی از مراکز و مکان‌های تهیه،‌ طبخ و توزیع مواد غذایی یکی از اولویت‌های اصلی مرکز سلامت محیط و کار است، در همین راستا در طول سال برنامه‌ریزی منظم و مدونی برای بازدید از  رستوران‌های بین راهی،‌ اغذیه فروشی‌های شهری و روستایی انجام شده است.

وی ادامه داد: بازرسی از اماکن تهیه و توزیع شیرینی،‌ نانوایی‌ها و تهیه مواد غذایی در ساعات غیر اداری و تعطیل افزایش پیدا می‌کند، در ایام نوروز،‌ ماه رمضان، ‌ماه محرم و اربعین اینگونه بازرسی‌ها به صورت فشرده و طی  دوره‌های زمانی کوتاه‌تر انجام می‌شود.

غلامی عنوان کرد: از نظر مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نانوایی،‌ رستوران و اغذیه فروشی‌ها جزء مراکز حساس محسوب می‌شوند؛ بازرسی‌ها در شهرهای کوچک و روستاها درفاصله  زمانی کوتاه‌تر و در شهرهای بزرگ‌تر با فاصله زمانی بیشتری صورت می‌گیرد.

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: بازرسی از نانوایی‌ها در شهرهای بزرگ، به صورت ماهانه و در شهرهای کوچک هر 20 روز یکبار انجام می شود،  همچنین بازرسی از رستوران‌ها در شهرهای بزرگ هر 45 روز و در شهرهای کوچک، هر 15 روز حداقل یکبار از طرف بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌شود.

وی یادآور شد: بازرسی حداقلی در شرح وظایف بازرسان اداره سلامت محیط قرار دارد ولی این افراد می‌توانند تعداد بیشتری بازرسی را از اماکن و رستوران ها با هدف کنترل و مراقبت از بهداشت عمومی انجام دهند.

انتهای پیام/

کنترل رستوران‌های بین شهری توسط بازرسان وزارت بهداشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.