سیدرضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: به طور کلی بازرسی از مراکز و مکانهای تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی یکی از اولویتهای اصلی مرکز سلامت محیط و کار است، در همین راستا در طول سال برنامهریزی منظم و مدونی برای بازدید از رستورانهای بین راهی، اغذیه فروشیهای شهری و روستایی انجام شده است.
وی ادامه داد: بازرسی از اماکن تهیه و توزیع شیرینی، نانواییها و تهیه مواد غذایی در ساعات غیر اداری و تعطیل افزایش پیدا میکند، در ایام نوروز، ماه رمضان، ماه محرم و اربعین اینگونه بازرسیها به صورت فشرده و طی دورههای زمانی کوتاهتر انجام میشود.
غلامی عنوان کرد: از نظر مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نانوایی، رستوران و اغذیه فروشیها جزء مراکز حساس محسوب میشوند؛ بازرسیها در شهرهای کوچک و روستاها درفاصله زمانی کوتاهتر و در شهرهای بزرگتر با فاصله زمانی بیشتری صورت میگیرد.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: بازرسی از نانواییها در شهرهای بزرگ، به صورت ماهانه و در شهرهای کوچک هر 20 روز یکبار انجام می شود، همچنین بازرسی از رستورانها در شهرهای بزرگ هر 45 روز و در شهرهای کوچک، هر 15 روز حداقل یکبار از طرف بازرسان وزارت بهداشت انجام میشود.
وی یادآور شد: بازرسی حداقلی در شرح وظایف بازرسان اداره سلامت محیط قرار دارد ولی این افراد میتوانند تعداد بیشتری بازرسی را از اماکن و رستوران ها با هدف کنترل و مراقبت از بهداشت عمومی انجام دهند.
انتهای پیام/