به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رزمجو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: باقی مانده میزان سموم محصولات کشاورزی که هر روز وارد میدان میوه و تره بار شیراز میشوند به صورت نمونه در آزمایشگاه مرجع علوم پزشکی شیراز بررسی میشود.
وی با بیان اینکه میزان سموم محصولات کشاورزی در بازار موجود میوه و تره بار شیراز به طور متوسط ۱۰ درصد است، افزود: این مقدار سموم در دنیا، تنها یک تا دو درصد است.
رزمجو با اشاره به اینکه آمارهای به دست آمده به جهاد کشاورزی اعلام میشود، تصریح کرد: ورود این سموم به بدن میتواند موجب ابتلا به سرطان در بدن شخص شود.
وی اضافه کرد: امکان شناسایی محل کشت و یا کشاورزانی که محصولات مختلف را وارد میدان میوه و تره بار شیرازمی کنند، وجود ندارد.
رزمجو بیان کرد: با هدف تلاش برای سالم سازی محصولات کشاورزی به همه زمینهای کشاورزی کد ۱۶ رقمی سلامت داده میشود.
وی تاکید کرد: طرح ارتقای محصولات کشاوررزی در دستور کار دو وزارت خانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
انتهای پیام/ن