به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه شیر مستی کارشناس تغذیه گفت: نمک ماده ای است که از سدیم و کلر تشکیل شده که در واقع جضور سدیم برای انتقال پیام های عصبی در بدن خیلی ضروری است و حتی برای ورزشکاران و افرادی که تعریق زیادی دارند معمولا توصیه می شود
وی افزود: مصرف سرانه نمک در کشور و استان بین سه تا 5 گرم است این میزان حدود 2 تا 3 برابر افزایش پیدا کرده است و همین اختمال ابتلا به فشار خون بالا ، بیماری قلبی و عروقی و حتی ابتلا به آسم و سرطان معده را بیشتر می کند.
کارشناس تغذیه گفت :انواع چیپس، پفک ،سوسیس ، کالباس و حتی کنسروه درصد زیادی نمک دارد که قابل مشاهده نیست و ما به عنوان یک خوراکی از آن استفاده می کنیم.
وی افزود: افراد فشار خون بالا دارند از خوردن این نوع مواد پرهیز کنند و از اب لیمو ترش و سبزیهای معطر استفاده کنند.
انتهای پیام/پ