به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت نیرو؛ مصطفی رجبی مشهدی، معاون راهبری شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره واردات برق از کشورهای ارمنستان و آذربایجان اظهار کرد: در سال گذشته از کشور ارمنستان حدود ۳۰۰ مگاوات واردات برق داشتیم که با هماهنگی صورت گرفته، خوشبختانه در ساعات اوج مصرف این ظرفیت را تا ۳۵۰ مگاوات افزایش دادیم.
وی ادامه داد: در اقدامی که امسال صورت گرفت و در سال گذشته آن را نداشتیم، از کشور آذربایجان نیز واردات انرژی آغاز شده و در حال حاضر دو پست از منطقه آذربایجان خودمان را از کشور آذربایجان تامین میکنیم.
رجبی مشهدی با بیان اینکه دریافت این دو پست هماکنون حدود ۸۰ مگاوات است، افزود: پیشبینی ما این است که با افزایش دما در روزهای آتی، دریافت ۱۵۰ مگاوات برق از کشور آذربایجان داشته باشیم.
معاون راهبری شرکت مدیریت شبکه برق ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر رویتپذیری شبکه انتقال بیش از ۹۵ درصد است، بیان کرد: در سال گذشته رویتپذیری شرکتهای توزیع در دیسپاچینگ اصلا وجود نداشته است و هماکنون تمامی شرکتهای توزیع در سامانه دیسپاچینگ قابل رویت هستند.
وی از برنامهریزیهای صورت گرفته برای استانهای گرمسیری گفت و بیان داشت: در این باره اقداماتی انجام شده است که اصلیترین آن اخذ مصوبه هیات دولت برای کاهش ساعات ادارههای استانهای گرمسیری بود و پیش بینی ما کاهش ۷۰۰ مگاواتی برق است.
وی افزود: در بخش صنایع بزرگ هم تفاهمنامههای منعقد شده است که میتواند در کاهش بار مثمرثمر باشد و آنها بهصورت داوطلبانه بار خودشان را در ساعات اوج مصرف کاهش میدهند.
رجبی مشهدی در پایان گفت: از طرف ما نیز این اجازه به صنایع بزرگ داده شده است که در خارج از ساعات اوج مصرف، بتوانند افزایش مصرف داشته باشند که خوشبختانه در سال جاری در این بخش حدود ۶۲۰ مگاوات توانسته ایم از مشارکت آنها سود ببریم.
انتهای پیام/