به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، «احمد اویحی» نخست وزیر الجزایر گفت: توافق اخیر سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای افزایش تولید نفت، رشد قیمت های نفت را مهار خواهد کرد.
اعضای اوپک توافق کردند که تولید نفت، از ماه آینده میلادی (ژوئیه) حدود یک میلیون بشکه در روز افزایش یابد که برای اجرای این توافق کافی است، سطح پایبندی ها به توافق پیشین از 100 درصد تجاوز نکند.
به گزارش رویترز، «خالد الفالح» وزیر انرژی عربستان اعلام کرد که سازمان اوپک از روسیه خواسته است تا به عنوان ناظر عضو این سازمان شود.
به گفته فالح، روسیه درحال بررسی این پیشنهاد بوده و معتقد است که سایر اعضا نیز از این عضویت استقبال خواهند کرد.
به گزارش شبکه سی ان بی سی، «الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه گفت که اعضای اوپک و غیراوپک در حال رسیدگی به توافق 2019 هستند و تا پایان سال جاری میلادی، این قرارداد امضا خواهد شد.
وی افزود: قرارداد جدید بر اساس شرایط حاکم بر بازار خواهد بود.
به گفته نواک، چارچوب مفهومی این قرارداد میان اعضا منتشر شده است تا بتوانند آن را مطالعه و اصلاح کنند.
وی ادامه داد: قرارداد فعلی تا پایان 2018 میلادی معتبر خواهد بود.
رویترز به نقل از اداره گمرک چین اعلام کرد که میزان صادرات بنزین این کشور در ماه مه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال با 134 درصد افزایش، به یک میلیون و 470 هزار تن رسیده است.
این میزان در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) یک میلیون و 210 هزار تن بوده است. این در حالیست که پالایشگاه های این کشور درصدد افزایش سود خود از صادرات و افزایش سهم خود از بازار جهانی هستند.
به گزارش رویترز، برآوردهای شرکت بهره بردار بازار انرژی استرالیا (ای یی ام او) نشان می دهد که با توجه به فشار دولت، این کشور به شرکت های صادرکننده گاز استرالیا برای عرضه این سوخت پاک در بازار داخلی به جای صادرات و نیز پیش بینی کاهش تقاضا، استرالیا با کمبود گاز مواجه نخواهد شد.
براساس پیش بینی این نهاد، استرالیا تا پیش از سال 2030 میلادی در چنین شرایطی با کمبود عرضه گاز مواجه نمی شود.
همچنین قرار است در دو سال آینده، بیش از 4 هزار مگاوات برق از طریق انرژی باد و خورشید در استرالیا تامین شود که این خود از تقاضای داخلی برای گاز می کاهد.
انتهای پیام/