به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بابلسر یکی از شهرستان های مازندران است که به دلیل همجواری با دریا و داشتن ساحلی آرام همواره یکی از مقاصد گردشگری مهم مازندران به شمار می رود.
این شهرستان دارای ۳ شهر بهنمیر، بابلسر و هادی شهر و نیز ۳ بخش اصلی بهنمیر، مرکزی و رودبست است.
جمعیتی بالغ بر ۱۳۵ هزار نفر در بابلسر زندگی می کنند و این شهرستان کوچک در ۳ حوزه گردشگری ، کشاورزی و صنعت دارای استعداد بالقوه است.
دانشگاه مازندران با ۳۵۰ عضو هیئت علمی و بیش از ۱۴ هزار دانشجو بزرگترین موهبت برای بابلسر است که موجب شده زندگی در آن بیش از پیش جریان داشته باشد.
سید علی اسد فرماندار بابلسر در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری گفت: استفاده بهینه از استعداد گردشگری بابلسر و شناساندن هرچه بیشتر این شهرستان به کشور مهمترین هدف مسئولان است که برگزازری المپیاد ورزش های آبی ساحلی یکی از آن برنامه هاست.
وی افزود: امسال میزبان دومین المپیاد ورزش های آبی ساحلی کشور با حضور ۳۲ تیم و ۲ هزار ورزشکار خواهیم بود.
فرماندار بابلسر گفت: احداث باشگاه ساحلی دارای بخشهای مختلف ورزشی و گردشگری و نیز مجزا برای خانم ها و آقایان یکی دیگر از طرح هایی است که در حال اجرا است.
اسد افزود: افزایش ۹۰۰ هزار نفری مسافران شب اقامت و میزبانی از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گردشگر فقط در عید نوروز نشان می دهد اقدامات و امکانات در بابلسر مناسب بود.
وی گفت: امسال در طرح سالمسازی دریا امکانات تفریحی نظیر قایق و جت اسکی و .. ساماندهی شد و دوش و صندلیهای بیشتری به ساحل اضافه شد تا مسافرین احساس راحتی داشته باشند.
گشتی در ساحل و جویا شدن نظرات مسافران و مشاهده حالات و رفتار آنها نشان میدهد از بودن در بابلسر رضایت نسبی دارند.
آقای افتخاری که از کرمان به بابلسر آمده است، در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، می گوید: سال پیش هم به بابلسر آمدم، اما امسال هم تعداد دوش ها بیشتر شده و هم زباله کمتر میبینم.
خانم یزدان پناه که از اصفهان به بابلسر آمده و از قدم زدن در آب دریا لذت میبرد، گفت: فضای طرح سالمسازی که برای شنا اختصاص داده شد، کوچک است و ازدیاد مسافران موجب نارضایتی مردم شده است.
پیرمرد جنوبی که به همراه همسر و فرزندان خود ساحل گرم و زیبای بابلسر را انتخاب کرد، میگوید: همیشه از بابلسر برای اقوام تعریف و تمجید می کنم ، زیرا هم مردم با صفا و مهمان پذیری دارد و هم امکانات مطلوب است.
سید علی اسد فرماندار بابلسر گفت: بیش از ۹۰ واحد صنعتی در بابلسر وجود دارد که بیشتر در حوزه تولید قطعات خودرو فعالیت می کنند.
وی افزود: سامانه کارا دارای دو بخش روستایی، عشایری و صنعتی فراگیر است که روی هم رفته ۱۲۰ طرح در آن ثبت شد.
اسد گفت: برای ۸۸ طرح تایید شده در حوزه روستایی، عشایری بودجه ای بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال اختصاص یافت که ۹۸ میلیارد آن تامین اعتبار شد.
فرماندار بابلسر افزود: بخش صنعت نیز شامل ۴۰ طرح ثبت شده در سامانه می شود که با انجام بررسی و مطالعه اولیه، در حال پیگیری است.
وی گفت: تلاش برای به ثمر رسیدن طرح ها، حمایت از سرمایه گذار و نظارت بر استفاده از تسهیلات ارزان قیمت در الویت قرار دارد که یکی از نتایج آن ایجاد ۸۰۰ شغل جدید در بابلسر است.
برق دار کردن چاه های کشاورزی، بهبود امکانات در مزارع، تجهیز و تصحیح اراضی و مکانیزه از فعالیت های کاهش هزینه در راستای اقتصاد مقاومتی بود.
اسد فرماندار بابلسر گفت: تجهیز و تصحیح ۵۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی بابلسر انجام شد و مطالعه و نقشه برداری از ۲ هزار هکتار نیز در حال پیگیری است.
وی افزود: تولید برنج و کلزا در بابلسر شرایط خوبی دارد، اما آنچه که بابلسر را در استان متمایز میکند تولید نیشکر و توت فرنگی است.
فرماندار بابلسر گفت: توسعه صنایع تبدیلی برای استفاده بهتر از محصولات تولیدی در دست اقدام است تا توت فرنگی و نیشکر فقط به صورت خام عرضه نشود.
وی افزود: برای برند سازی و معرفی محصولات با کیفیت استان، جشنواره توت فرنگی برگزار شد تا این محصول هم فروش بهتری داشته باشد و هم به دلیل مصرف کم آب ، به عنوان کشت جایگزین معرفی شود.
اسد فرماندار بابلسر گفت: برای برطرف کردن معضل زباله با چند شرکت خارجی مذاکره شد، اما به دلیل مشکلات به وجود آمده از جمله تحریم این مذاکرات به نتیجه نرسید.
وی افزود: یکی از شرکتهای دانش بنیان طرحی ارائه کرد و نمونه پایلوت طرح هم با نظارت شورای شهر و شهرداری اجرا شد که مورد تایید هم قرار گرفت.
اسد گفت: اگرچه تلاشها برای از بین بردن مشکلات زباله در حال انجام است، شهروندان بابلسری حق دارند بابت تاخیر و زمان بر شدن اقدامات این موضوع ناراحت باشند.
فرماندار بابلسر با بیان اینکه حل مشکل دفع زباله نیازمند همکاری همه ادارات و سازمانها است، افزود: دفع زباله در حال حاضر تا تایید شدن و انجام مناقصه برای اجرای طرح به صورت سنتی و با ضوابط مورد تایید بخشهای نظارتی و بهداشتی صورت می گیرد.
با حل شدن معضل زباله در بابلسر می توان علاوه بر جذب گردشگر از این طلای کثیف بهره برد.
گزارش از حامد گلی
انتهای پیام/ م