به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای اداری مازندران گفت: شرایط اقتصادی کشور با دلایل مشخص دچار التهاب جدی است.
وی افزود: نگرانی از کاهش ارزش نقدینگی در بین مردم سبب شد تا تمایل مردم برای تبدیل داراییها به ملک، مسکن، خودرو و ارز افزایش یافته است.
آذری جهرمی با تاکید بر اینکه از اساسیترین مسائلی که در مازندران باید مورد توجه قرار گیرد اشتغال است، گفت: اشتغال فقط با استخدام دولتی صورت نمیگیرد.
وی با بیان اینکه اشتغال در کارگروه اقتصاد مقاومتی مازندران در دستور کار قرار دارد، افزود: سودآوری صنعتی و اقتصادی با هدف اشتغال در حال شکل گیری است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه هدفگذاری در منابعی بانکی نیازمند بازنگری است،گفت: مسیر اقتصادی مازندران کشاورزی و صنعتی است و اقتصاد خدمات هم باید مورد توجه قرار گیرد.
آذری جهرمی گردشگری مازندران را مهمترین محور اقتصاد خدمات دانست و ورود بیش از ظرفیت گردشگر به استان موجب بروز مصیبت و البته برکاتی هم شده است.
وی گفت: اقتصاد گردشگری به جای اینکه زیلو، منقل و قلیان در صندوق عقب خودروها باشد میتواند شکل مفیدتری به خود گیرد.
محمد اسلامی استاندار مازندران نیز ، گفت: در مازندران این تصور وجود داشت که استان برخورداری است و این تصور باعث عقب ماندگی شده است.
وی افزود: محور بودن کشاورزی باعث شده فرصتهای شغلی متناسب با نیروی کار استان به وجود نیاید.
اسلامی تاکید کرد: برای رسیدن به اقتصاد دریا محور پارسال اسکله نفتی نکا را پیگیری شد و بنادر از حالت رکود خارج شدند.
استاندار مازندران پایدارسازی تولید و اشتغال را از دیگر اقدامات دولت دانست و افزود: ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پارسال تزریق شد و ۱۰ هزار نفر فرصت اشتغال به وجود آمد.
وی با اشاره به اینکه پسماند باید در منزل تعیین تکلیف شود و تفکیک زباله در مبدا را ابلاغ شد ، افزود: استفاده از نیروگاه زباله سوز برای تولید انرژی و ساماندهی پسماند است.
حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز خواهان نظارت و رصد روزانه بازارهای استان برای پیشگیری از افزایش قیمتها و گرانی شد.
وی با اشاره به افزایش گرمای هوا و رشد مصرف انرژی از دستگاههای اجرایی خواست تانهایت صرفه جویی را در مصرف برق داشته باشند.
خیریان پور، تفویض اختیارات را امری مهم برشمرد و گفت: تاکنون ۱۷۲ اختیار از سازمانهای مرکزی به ادارات کل تفویض شد و باید به مدیران شهرستانی نیز واگذار شود.
شهابی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران نیز، گفت: افزایش ۲.۵ برابری مصرف برق در ایام تابستان، استان را روی خط قرمز مصرف برق قرار داده است.
وی افزود: به دلیل کاهش بارندگی با کمبود چهار تا پنج هزار مگاوات برق مواجه هستیم و تنها راه جبران آن مدیریت مصرف و ایجاد نیروگاههای جدید است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از ادارات استان خواست تا سیستمهای سرمایشی را از ساعت ۱۳ بعدازظهر خاموش کنند و دستگاهها از سیستم دیزل ژنراتورها بهره برند.
رضیان رئیس مجمع نمایندگان مازندران نیز با اشاره به خدمات وزارت ارتباطات در زمینه رجیستری گوشیهای تلفن همراه گفت: این اتفاق نیاز اساسی در زمینه کنترل گوشیهای قاچاق در کشور بود.
وی با اشاره به رشد و نوسانات نرخ ارز در کشور افزود: متاسفانه ملاحظه کاریها و سیاسی کاریها در جامعه سبب شده تا شفاف سازیهای لازم صورت نگیرد.
رضیان گفت: در بخش کشاورزی به دلیل کمبود آب بخشهای زیادی از اراضی کشاورزی کشت نشده است، در حالی که بیش از ۹۱ درصد بارشها و روان آبها بدون استفاده به دریا میریزد از اینرو باید نسبت به توسعه سدسازی، تجهیز و تکمیل آب بندانها اقدام شود.
وی افزود: دولت بجای طرح انتقال آب دریای خزر، مشکل آب استانهای شمالی را حل کند، زیرا در تامین آب شرب شهری و روستایی مشکل داریم.
انتهای پیام/آ