نایب رییس مجلس، از تشکیل تیمی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای بررسی چگونگی تخصیص ارز دولتی خبر داد.

تشکیل تیمی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای بررسی تخصیص ارز دولتیبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود پزشکیان در گفت‌وگوی با اشاره به برگزاری دومین جلسه از ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی پس از ماه‌ها تعطیلی، گفت: در شرایط کنونی دستورکار این جلسات شناخت وضعیت موجود و بررسی اتفاقات گذشته در زمان تحریم‌ها است، تا مشخص شود که چه عواملی سبب بروز این مفاسد شده است.

وی با بیان اینکه باید بررسی شود که در دوران تحریم‌های گذشته چه عواملی سبب شکست و چه عواملی سبب دستاورد و موفقیت شده است، افزود: اگر این اطلاعات در دسترس باشد هیچگاه با شبهه و شک تصمیم نگرفته و با قاطعیت تصمیم اخذ می‌شود، لذا برای اینکه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی عمل قاطع انجام شود، در گام نخست باید سیر گذشته را که سبب بروز مفاسد شده به درستی تحلیل و ارزیابی کرده و شناخت تا دوباره در چاله‌هایی که کشورقبلا دچار آن شده نیفتد.

پزشکیان ادامه داد: اقدامی که در دو جلسه اخیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت گرفته مرور اشتباهات گذشته بود، اشتباهاتی که سبب شد عده‌ای از این فضا سوءاستفاده کنند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مقرر شده که مشکلات و اشتباهات گذشته مستند شود، یادآور شد: گاهی گزارش‌هایی ارائه شده، اما تنها به همان ارائه گزارش اکتفاء می‌شود، اما گاهی گزارش‌ها تبدیل به مستنداتی می‌شود که هرگاه اشتباهات فراموش شود، می‌توان به آن مراجعه کرد، تا مشخص شود که چه مسیری طی شده و به کجا رسیده ایم.

وی افزود: سپس با حضور کارشناس ها، نخبه‌ها و مدیران وضعیتی که سبب چالش شده بررسی می‌شود و پیشنهادات جمع بندی شده و از عقل جمعی برای پیشگیری از این مشکلات و سوءاستفاده‌ها بهره برداری می‌شود.

پزشکیان با بیان اینکه در شرایط کنونی گام نخست شناخت عوامل خطری بوده که کشور با آن مواجه است، ادامه داد: گام دوم مستندسازی این شناخت‌ها و اطلاعات است که باید در اختیار مدیران وسیاست گذاران قرار گیرد تا بتوانند راه حل‌های خود را ارائه دهند.

وی اظهار کرد: زمانی عده خاصی درباره موضوعی نظری می‌دهند، اما گاهی مشکلات به جامعه عرضه شده و ایده‌های مختلف دریافت می‌شود، تنها در این صورت می‌توان بهترین‌ها را انتخاب و اعمال کرد.

پزشکیان افزود: مقرر شده تیم‌هایی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شود که اشتباهات گذشته را مستند کرده و ایده‌ها را اخذ و را اولولیت بندی کنند تا نهایتا در ستاد تصمیم گری شو، لذا این تصمیم‌ها باید مبتنی بر تجربه و شکست‌های گذشته باشد تا دوباره در چاله‌ای که در گذشته افتادیم، سقوط نکنیم.

وی با بیان اینکه در نشست اخیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره تخصیص ارز‌های ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بحث شد، ادامه داد: مقرر شده تیمی مجددا موضوع چگونگی تخصیص این ارز را بررسی کرده و به اعضای ستاد گزارش دهند که چرا این مشکلات ایجاد شده و راه حل‌هایی که برای پیشگیری از این مشکل وجود دارد چگونه باید اعمال شود.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: یکی از اساسی‌ترین و ساده‌ترین مشکلاتی که اعضای ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بیان می‌کردند لزوم شناخت خریدار و فروشنده است، چراکه این افراد به راحتی در سامانه نیما معامله کرده و اقداماتی انجام می‌دادند که این سامانه نیز مرکز رانت شده بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید یک کارگروه تخصصی و نظارتی برای مقابله با مفاسد اقتصادی تشکیلی شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
واقعا جای بسی تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید با عاملان مفاسد اقتصادی برخورد شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید با مفاسد اقتصادی به شدت برخورد شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید نظام بانکی کوچک سازی شه و تعداد محدودی بانک وجود داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۶ تير ۱۳۹۷
خدا به فریادمون برسه
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۱:۱۷ ۱۶ تير ۱۳۹۷
توروخدا ارز وسکه رو ارزون کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۶ تير ۱۳۹۷
کمر ملت به خاطره گرونی خم شده خدایا به فریادمون فقط برس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۶ تير ۱۳۹۷
توروخدا به وضعیت گرونی هم رسیدگی کنید تا کی باید شاهد گرونی باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۱۶ تير ۱۳۹۷
پس کی از رانت خواری راحت میشیم.هر دفعه یه چیزی در میاد.ارز مسافرتی ضرورت داره؟
با قاچاقچیان برخورد جدی شود
Germany
مهراب
۱۰:۱۳ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید با اختلاسگرا برخورد جدی صورت گیرد
Iran (Islamic Republic of)
مردم
۰۹:۴۹ ۱۶ تير ۱۳۹۷
ان شالله خدا کمکتون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۱۶ تير ۱۳۹۷
باید با اختلاسگرا برخورد جدی شود تا درس عبرتی بشه برای بقیه
آخرین اخبار