حبیبالهی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: در حال حاضر دانشگاه تهران بالغ بر 70 هزار متر فضای ورزشی دارد که حدود 35 هزار متر آن فضای سرپوشیده است.
وی ادامه داد: با توجه به جمعیت 60 هزار نفری دانشجویان سرانه فضای سرپوشیده برای هر دانشجو حدود 55 سانتیمتر و سرانه فضای ورزشی روباز برای هر دانشجویی حدود یک متر است که این فضاها شامل چمن مصنوعی، طبیعی و فضاهای ورزشی چند منظوره است.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران تصریح کرد: خوشبختانه این فضاهای ورزشی به خوبی تقسیمبندی شده است و دانشجویان در رفت و آمد مشکلی ندارند اما با وجود این شرایط دچار کمبود فضای ورزشی هستیم.
حبیبالهی ادامه داد: بعد از انقلاب حدود 17 سالن ورزشی در این دانشگاه ساخته شد که بخشی از آنها در کوی دانشگاه قرار دارد تا دانشجویان برای رفت و آمد و استفاده از این سراهای ورزشی دچار مشکل نشوند.
وی گفت: نزدیک به چهار سوله نیز در خوابگاه کوی دانشگاه وجود دارد که به صورت چند منظوره مورد استفاده دانشجویان قرار میگیرد،در این سولهها، مجموعه کاملی تدارک دیده شده است.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران افزود: سه زمین چمن در خوابگاه دانشگاه تهران تعبیه شده است علاوه بر این خوابگاههای فاطمیه، چمران و کوی نیز مجهز به زمین چمن هستند،در واقع برای خوابگاهها زمین چمن به اندازه مورد نیاز وجود دارد.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران اظهار داشت: فضاهای مذکور جدای از دانشگاه تربیت بدنی است که به تنهایی یک مجموعه کامل ورزشی شامل زمین چمن طبیعی، دو زمین چمن مصنوعی و فضاهای چند منظوره نظیر استخر، تنیس، زورخانه و غیره میشود.
حبیبالهی گفت: در حال حاضر پردیس مرکزی این دانشگاه نیز دارای دو سالن قدیمی است که شامل سالن بدنسازی و دیگر ورزشهای جانبی میشود، علاوه بر آن چمن مصنوعی نیز در همین فضای پردیس مرکزی برای دانشجویان تعبیه شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه مدیریت این دانشگاه نیز چند سالن چند منظوره و یک فضای روباز چمن مصنوعی را شامل میشود که دانشجویان میتوانند از آن استفاده کنند.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران تصریح کرد: در فضای دانشکده روانشناسی علاوه بر چمن مصنوعی، سالن ایروبیک، شطرنج و بدنسازی نیز احداث شده است که در فضاهای دانشکدههای دیگر نیز عمدتا به صورت حداقلی یک سالن بدنسازی و یک سالن رزمی برای استفاده همگانی وجود دارد.
حبیبالهی گفت: خوشبختانه با برنامهریزیهای صورت گرفته تعداد کمی از دانشگاههای ما فضای ورزشی ندارند و سعی ما بر این است که در دانشکدههای مختلف با تغییر فضای کاربری حداقلهایی را برای دانشجویان در نظر بگیریم.
وی بیان اینکه مجموعهای 10 هزار متری بنا بر مصوبه طرح توسعه در اختیار دانشگاه قرار میگیرد، اظهار کرد: این طرح تصویب شده است و پیشبینی ما برای احداث مجموعهای جدید در خیابان 16 آذر است که تمام نیازهای ورزشی پردیسهای مرکزی را تحت پوشش قرار دهد و نقاط ضعف سالنهای قدیمی و پردیسهای مرکزی را بپوشاند.
انتهای پیام /
رضا زارع