به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قطاب شیرینی معروف استان یزد است که طرفداران زیادی دارد امروز تصمیم داریم شیوهی متفاوتی از تهیهی قطاب با کمک پنیر خامهای را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این نوع قطاب، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید : طرز تهیه بستنی اکبر مشتی و سفر به ایام قدیم
مواد لازم:
کره: نصف پیمانه
پنیر خامهای: نصف پیمانه
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
آرد: دو پیمانه
زردهی تخم مرغ: سه عدد
مواد لازم برای میان شیرینی:
شکر: 5 قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب شده: یک پیمانه
مواد لازم برای تزیین شیرینی:
شکر: یک قاشق غذاخوری
زردهی تخم مرغ: یک عدد
زعفران حل شده: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پنیر خامهای را در ظرفی ریخته و با همزن خوب هم بزنید تا کرم مانند شود. آبلیمو و سه عدد زردهی تخم مرغ را به پنیر اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند.
آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر شل بود، کمی دیگر آرد اضافه کنید.
خمیر را در ظرفی قرار داده، روی ظرف را پوشانده و به مدت نیم ساعت آن را در کناری قرار دهیدتا خمیر، استراحت کند.
شکر، دارچین و گردوی آسیاب شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، پهن کرده و از آن دایرههایی جدا کنید. از مخلوط شکر، دارچین و گردو را میانهی خمیر ریخته و آن را به شکل قطاب بپیچید.
وقتی همهی شیرینیها آماده شدند، سینی فر را چرب کرده و آنها را داخل سینی بچینید.
زردهی تخم مرغ، زعفران و شکر را مخلوط کرده و با قلمو یا چنگال روی شیرینیها بمالید.
سینی را در فر با دمای 175 درجهی سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
شیرینیها آمادهاند.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/