استاندار کرمانشاه گفت: یکی از پروژه هایی که بیش از ۱۰ سال است که همچنین بلاتکلیف است پروژه آناهیتا است که ۱۰ تا ۱۲ میلیارد سرمایه گذاری نیاز دارد.

آناهیتا پالایشگاه بلاتکلیف کرمانشاهبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه   امروز یکشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون وزیر کشور در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه علی رغم ظرفیت های خوبی که در حوزه گردشگری، صنعت، معدن، نفت و گاز دارد اما از بیکاری رنج می برند و صدر نشین بیکاری در کشور هستیم که این در خور شان مردم این دیار نیست.

وی افزود: در استان کرمانشاه پروژه های زیادی بعنوان راکد داریم که علی رغم اعتبار بالا اما تعطیل هستند و انتظار مردم این است که این پروژه ها احیاء شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به پروژه های راکد در استان گفت: تعداد زیادی از پروژه‌های کرمانشاه به تملک بانک‌ها درآمده است.

استاندار کرمانشاه رویکرد اقتصاد مقاومتی را احیاء پروژه های راکد دانست و بیان داشت: طی اسفند ماه سال گذشته بحث پروژه قطار را داشتیم که با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری به بهره برداری رسید.

بازوند اظهار داشت: یکی از پروژه هایی که بیش از ۱۰ سال است که همچنین بلاتکلیف است پروژه آناهیتا است که ۱۰ تا ۱۲ میلیارد سرمایه گذاری نیاز دارد تا عملیاتی شود و در این راستا سال گذشته مجوزهای لازم را کسب کردیم و سهام داران نیز مشخص شدند.

وی تحقق پروژه پالایشگاه آناهیتا از مطالبات مردم استان دانست و افزود: یکی از مشکلات این کار عدم مشخص بودن عاملیت بانک بود که در این خصوص جلسه ای با شورای عالی بانکهای کشور برگزار کردیم که با محوریت بانک ملی و ۱۱ بانک دیگر در قالب یک کنسرسیوم عاملیت پروژه آناهیتا مشخص شد که امیدواریم بتوانیم شاهد شروع عملیات اجرایی آن باشیم.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری اگر بتوانیم پروژه های اقتصادی راکد استان را در قالب پروژه های اقتصاد مقاومتی تعریف کنیم، بدون شک میتوانیم از ظرفیتهای برنامه های اقتصاد مقاومتی نهایت استان استفاده را ببریم.

وی اذعان داشت: برای بحث اشتغال استان یک سند با هفت برنامه برای ۲ ساله تهیه شده است که بخشی از آن برنامه های اشتغال روستایی و اشتغال در مناطق زلزله‌زده است.

بازوند ابراز داشت: در زمینه اشتغال روستایی وضعیت مطلوبی داریم و رتبه دوم یا سوم کشور هستیم و در بحث اشتغال در مناطق زلزله زده تا کنون ۹۸ هزار پرونده تسهیلات مسکن به بانک ها معرفی شده اند که از این رقم تاکنون۸۹ هزار عقد قراداد شده است و تا امروز ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۵۰۰ میلیارد تومان بلاعوض پرداخت کردیم و ۱۱هزار و ۵۰۰ نفر در مناطق زلزله زده مشغول کار هستند.

وی وضعیت اشتغال در مناطق زلزله زده را قابل قبول ندانست و افزود: وثایق درنظر گرفته شده توسط بانکها برای تسهیلات اشتغال در مناطق زلزله‌زده برای مردم سخت است، حدود ۲۲ میلیارد تومان تاکنون برای تسهیلات اشتغال در مناطق زلزله‌زده پرداخت کرده ایم که این رقم بسیار کمی است.

بازوند افزود: تعداد زیادی پروژه در استان داریم که به تملک بانکها در آمده است اما مدیران شعب در استان اختیاری نسبت به آنها ندارند و عده ای در تهران نشسته و برای آنها تصمیم می گیرند، اگر قصد داریم اقتصاد مقاومتی راه بیفتد اختیار را به خود بانک های استان بدهند چرا که آنها بهتر می توانند تصمیم برای استان خود بگیرند در غیر اینصورت هیچ ظرفیتی احیاء نمی شود.

انتهای  پیام/ز

 

تحقق پروژه پالایشگاه آناهیتا از مطالبات مردم استان کرمانشاه است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.